изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:17 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОКАЗВА ПЪТЯ НА ЕНЕРГИЯТА    
НовиниОт пресцентъра на "Е.ОН България" съобщиха, че са започнали разпространението на подробна брошура и плакат, които предоставят ясна и детайлна информация за ценовите елементи и мястото на компанията на пазара на електроенергия.

Кампанията е под надслов  „Пътят на енергията” и представя на потребителите интересни факти относно как електроенергията достига до техните домове по цялата верига на пазара на електроенергия - от производител до краен потребител; кои са участниците на пазара на електроенергия и каква е тяхната роля; как се формира цената на електроенергията, какви са нейните елементи и кой ги налага; какъв е делът на "Е.ОН България Продажби АД" и "E.ОН България Мрежи" АД в крайната цена за битов потребител; кои са ключовите моменти в Общите условия като взаимоотношения между Е.ОН България и клиентите.
От компанията заявяват, че те са първите, които започват с разпространението на тези материали по всички ефективни канали за комуникация, като обявяват по толкова прозрачен и детайлен начин формирането на цената на електроенергия. Брошурата и плаката „Пътят на енергията” ще бъдат отпечатани в първоначален тираж от 50 000 бройки и ще бъдат на разположение във всички Центрове за обслужване на клиентите на компанията и на касите за плащане на партньора на компанията Изипей. Брошурата и плакатът са на разположение на клиентите и на Интернет страницата на компанията (www.eon-bulgaria.com), а до няколко седмици ще влязат и като вложки в някои издания на регионалния печат.
В допълнение към „Пътят на енергията” компанията ще предостави на гърба на касовите бонове и фактури информация относно новите ценови елементи, които ще съдържат сметките за електроенергия, произтичащи от решението на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране за новите цени на електроенергията, влезли в сила от 1 юли, добавят от електроразпределителното дружество. Компанията е актуализирала и секцията „Често задавани въпроси” на своята Интернет страница, в която клиентите могат да се запознаят с основите въпроси, отнасящи се до дейността на компанията.
„С тази информационна кампания ние искаме да запознаем нашите клиенти с начина, по който се формира крайната цена на електроенергията по цялата верига – от производството до крайния потребител. Надявам се, че тези материали ще разбият мита, че ние, като електроразпределително дружество, прибираме основния дял от сметките на клиентите ни. В действителност е точно обратното – при нас остава много малка част”, заявява председателят на УС на "Е.ОН България" Гюнтер Шуберт.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОКАЗВА ПЪТЯ НА ЕНЕРГИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди