изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:45 EEST
Баронеса Гендович стреля    
Новини Застаряващата Мариана Гендович очевидно превъртя от безделие - стреля по деца от терасата на къщата си!   Провъзгласилата се за баронеса застаряваща хипер - богаташка Гендович стреля по деца пред Народния театър, защото вдигали шум!   От къщата на небезизвестната провъзгласена за „баронеса” Мариана Гендович снощи в десет часа вечерта е стреляно с въздушна пушка по живи хора.   Четирима души са пострадали при стрелба с въздушна пушка пред Народния театър в София на 6 август вечерта.



 Сред ранените има и бременна в шестия месец млада жена. Една от простреляните в крака е известната Мила Банкова-единствената българка-доброволка в джунглата на Амазония-Перу, която в този момент е участвала в музикалното изпълнение на трупата Самба Банда.
  
  Интерес представлява фактът, че бащата на Мила Банкова-архитект Явор Банков е един от консултантите на Мариана Гендович за възстановяване на луксозната й наследствена къща. За щастие травмите им са леки, съобщи телевизия ПРО.БГ, но младите хора са преживели неимоверен ужас. Веднага им е оказана помощ в института „Пирогов”.
  
  Уцелената музикална трупа твърди, че атаката е дошла от съседна сграда, заради това, че свирели на площада и вдигали шум.
  
  Около 22.00 часа в петък вечер по традиция пред Народния театър се събират компании музиканти. Свирят на ударни инструменти и китари.
  
  На 06 август артистичните младежи обаче станали мишена на неизвестен засега стрелец. Четирима са получили рани от въздушна пушка. Бременната млада жена Снежинка Илиева е в много тежко психическо състояние от уплаха и с опасност от преждевременно раждане. Пострадалите имат предположения откъде е дошла стрелбата. Всичките били с лице към единствената сграда, в която живеят хора, а това е къщата на Гендович. Четиримата пострадали са подали жалби за стрелбата срещу тях. Нямат обаче очаквания стрелецът да бъде открит, защото Гендович разполагат с огромни парични средства, за да прикрият своята вина. Около НАРОДНИЯ ТЕАТЪР не живеят никакви други хора.

http://gossip.erogance.eu

Четирима пострадаха леко при стрелба с въздушна пушка пред Народния театър

Простреляха тийнейджър с въздушна пушка

Простреляха 7-месечно бебе с въздушна пушка

Неизвестен простреля с въздушна пушка две жени в Шумен

7-ГОДИШЕН ПРОСТРЕЛЯ ПРИЯТЕЛ С ВЪЗДУШНА ПУШКА

Син фен уцелен с въздушна пушка в челото

16-годишна гърми с въздушна пушка, уцели полицай

 


Сходни връзки

Баронеса Гендович стреля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.10 секунди