изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:43 EEST
ДО КРАЯ НА АВГУСТ БЕЗ ТИР-ове В ПЕТЪК И НЕДЕЛЯ    
НовиниОт пресслужбата на Областно пътно управление - Добрич, съобщиха, че от 6 до 30 август се въвежда временна организация на движението на моторни превозни средства, предвид отпускарския сезон. В дните петък и неделя до края на август в интервала от 15.00 до 20.00 ч. се забранява движението на тежкотоварни автомобили с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканските пътища.

От ОПУ - Добрич, уточняват, че временното ограничение на територията на област Добрич важи за път I-9 - Дуранкулак-Балчик-Варна. За да бъде спазена забраната, са осигурени места, на които тежкотоварните автомобили изчакват извън пътното платно, без да пречат на движението. По път І-9 местата са ГКПП-Дуранкулак (паркинг при митницата) и площадка за отдих до село Топола. От управлението уточняват, че ограничението не важи за превоз на бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и превоз на живи животни.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА АВГУСТ БЕЗ ТИР-ове В ПЕТЪК И НЕДЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди