изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:05 EEST
ВИЦЕШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ ОТ ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ ЗА МЪЖЕ    
СпортДобричките колоездачи за пореден път доказаха, че са сред най-добрите у нас.

На проведения в Сливен държавен отборен шампионат на шосе за мъже те демонстрираха отлична форма и заслужено спечелиха вицешампионската титла. В дисциплината 40 км индивидуално по часовник Христомир Ангелов финишира четвърти, а непосредствено след него се нареди Красимир Коев. Осмо място в подреждането зае привлеченият наскоро от Несебър Спас Гюров. Още по-убедителни бяха добричките колоездачи в общия старт на 160 км, спечелен от Даниел Петров от Троян – Красимир Коев финишира втори, а Мартин Грашев, който също наскоро бе привлечен от Несебър, завърши трети. В генералното класиране първи е отборът на „Вивело” (Троян), а след него се наредиха „Добрич 1905” и „Цар Самуил” (Пловдив).
Ето какво сподели след състезанието треньорът на добричките колоездачи Георги Друмев: „Това е най-големият успех на нашия клуб в републиканските шампионати за мъже и затова съм изключително доволен. Следващата седмица е първенството за многоетапни състезания за мъже, което отново ще се проведе в Сливен. Прогнозирам, че битката за първото място ще бъде отново между нас и отбора на Троян.Надявам се обаче този път ние да сме първи, макар че числено ни превъзхождат. Специално искам да благодаря на Йорданка Черкезова, собственик на хотел „Добруджа”, която за втора година подпомогна клуба, като осигури горивото за автомобилите, с които пътувахме до Сливен.”
Още спорт в http://centersport.org


 


Сходни връзки

ВИЦЕШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ ОТ ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ ЗА МЪЖЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди