изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:03 EEST
ДВЕ РОК ВЕЧЕРИ СЪС „СИГНАЛ” В АЛБЕНА    
ТуризъмРъководството на комплекса готви нов концерт-подарък за рождения ден на Перлата на българското Черноморие. вечните си хитове за гостите на Перлата на българското Черноморие и развълнуваха над 2000 почитатели, които запяха заедно с тях. Водещ на концерта беше завеждащият сектор „Култура и музика” Теди Джорджо. Той представи 12-годишната варненка Косара, която достойно подгря публиката. Косара е едно от най-новите музикални открития на България и преди седмица се завърна от Холивуд със златен медал от олимпиада по сценични изкуства.

Концерт под открито небе на рок легендите от „Сигнал” разтърси нощния живот в курортен комплекс „Албена”. На огромна сцена пред хотел „Добруджа” Данчо Караджов и компания изпълниха

Следващата вечер партито със „Сигнал” и Теди Джорджо се премести в луксозния нощен бар на петзвездния хотел „Фламинго Гранд”, където музикантите заложиха на познатото си рок звучене, придружено с много китарни соло импровизации, а почитателите отново запяха в препълнения клуб.

Нови вълнуващи рок срещи очакват почиващите в Албена. С два концерта на 20 и 21 август ще ги зарадва група Б.Т.Р. по случай рождения ден на курортния комплекс. На партито ще се изяви отново Косара, а след нея на сцената ще се изправят българските любимци Румънеца и Енчев.

През уикенда гост на клуб “Fantastico Beach” в Албена беше Румънеца. Като по навик, той хвана микрофона и застана рамо до рамо с DJ Теди Джорджо, за да поздрави гостите на клуба.

НДТ

 


Сходни връзки

ДВЕ РОК ВЕЧЕРИ СЪС „СИГНАЛ” В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди