изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:50 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията на от ОД ”Полиция” – гр. Добрич  има  регистрирани 3 криминални  престъпления.

 

На 09.08.2010г. в гр.Добрич в 12.00ч. в ОДЧ на Първо РУП-Добрич е получено съобщение от лице от гр.Добрич за това, че за времето от края на юли до 10.30ч. на 09.08.2010г. неизвестен извършител е увредил АТМ устройство /банкомат/,  намиращо се в гр.Добрич. По случая е започнато досъдебно производство по чл.216 от НК по описа на Първо РУП-Добрич.

На 09.08.2010г. в Първо РУП-Добрич се тъжи гражданин от гр.Добрич, за това, че неизвестно лице е извършило кражба от чекмеджето на касовия апарат  от аптека в гр.Добрич на сумата от около 1000 лв. По случая е започнато досъдебно производство по  описа на Първо РУП-Добрич.

На 09.08.2010г. около 04.45ч. в с.Ловчанци в дома на 42-годишната жена през отключена входна врата прониква криминално проявения  И.А. на 36г., с цел извършване на кражба.  Възниква сборичкване между собственичката и извършителя, при  което същия нанася порезна рана с кухненски нож в дясната част на тялото  на жената, след което побягва в неизвестна посока. Пострадалата е отведена в МБАЛ Добрич, където след преглед е освободена, без опасност за живота. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУП-Добрич извършителя е установен и задържан.  И.А. е приведен в “Психодиспансер” при МБАЛ Добрич, тъй като е с психични отклонения.  По случая е  образувано  досъдебно производство.

На територията на област Добрич  са регистрирани четири

пътно – транспортни произшествия с материални щети.

През изминалото денонощие са възникнали две пожара с материални щети.

 

10.08. 2010 година                                         ОД НА МВР      

 гр.ДОБРИЧ                
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди