изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:02 EEST
22 МЛН. ЛВ. СА ДЪЛГОВЕТЕ НА "ВиК"    
Икономика22 млн. лева са дълговете на "ВиК" - Добрич, каза за НДТ управителят на фирмата Дамян Калчев. Той уточни, че това е сумата, в която са включени както задълженията към "Е.ОН България", така и към доставчици и министерството на околната среда и водите, където фирмата не е плащала от години дължима такса водоползване.

Според Калчев, има лек ръст на събираемостта от физически и юридически лица, на дължимите за вода суми, но това не може да се отрази сериозно на бюджета на дружеството. На въпрос на НДТ - има ли фирми, които са останали без вода поради неплащане, Калчев заяви: "Да, има юридически лица абонати, които заради икономическата обстановка и неплащане на дългове към нас, сме прекъснали и са без водоподаване". Той не пожела да разкрие кои са фирмите и от какви браншове. Що се отнася до физическите лица, Калчев заяви, че основен проблем сред битовите абонати е кражбата на вода, особено в селата. "Ние отиваме прекъсваме, на другия ден те се закачат отново на друго място на водопровода" - каза Калчев. На въпрос на медията на какво се дължи в последните летни жеги нарушеното водоподаване в града, Калчев заяви, че основно причината е в електродоставчика, множеството токови удари по мрежата, както и плановите прекъсвания от страна на "Е.ОН България".
 


Сходни връзки

22 МЛН. ЛВ. СА ДЪЛГОВЕТЕ НА "ВиК" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
22 МЛН. ЛВ. СА ДЪЛГОВЕТЕ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-08-11 @ 22:11 EEST
ние гражданите със какво сме виновни плащаме услуга искаме услуга...плащаме и въздух който върти водомера и пак няма пари къде са парите, а къде е водата питам аз???Във израел са със по малко режими на водата от нас...Само Страсбург ще ви оправи вас!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди