изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:10 EEST
СТЕФАН ТРИФОНОВ И ВЛАДО МАТЕЕВ БИЯТ НА ДВОЙКИ    
СпортШампионът на България по тенис при юношите до 18 г. Стефан Трифонов бие в двойковия международен турнир, който се провежда на кортовете на "Дема" в София.

Каварненецът и Никола Телкеджиев изхвърлиха в изключително оспорван мач на осминафиналите австрийците Йоханес Мюелбергер и Тео Пуханич, които бяха поставени под №3 в основната схема.

"Център спорт" разбра, че българите продължават напред след 6:4, 1:6, 10:8, а в спора за място на полуфинала ще играят с Данило Калениченко от Украйна и Давид Машаев от Израел.

Представителят на добричкия клуб Изида Владислав Матеев и партньорът му Милен Янакиев от Германия тръгнаха в надпреварата с 6:4, 6:3 над израелците Даниел Александров и Авив Бен Шабат. В следващия мач ще се изправят срещу австрийците Линус Ерхарт и Александер-Томас Грабхер.

В сингъла Владо отстъпи на Даниел Александров от Израел с 6:2, 6:2, а Стефан загуби от третия в таблицата Ян Майер от Германия с 6:2, 6:1.

В същото време на кортовете на Левски се провежда международен турнир за юноши и девойки до 14 години "Девин Къп". Христина Дянкова от Изида допусна поражение в първия кръг от италианката Елена Пелегрини. Добруджанката отстъпи с 6:3, 6:3.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

СТЕФАН ТРИФОНОВ И ВЛАДО МАТЕЕВ БИЯТ НА ДВОЙКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди