изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:57 EEST
17.5 КГ КАНАБИС ОТКРИХА В ГРАДИНА В СЕЛО БОЖУРОВО    
Ред и сигурност Растения с различна височина с тегло 17.5 кг, които при полеви тест реагирали на канабис, откриха служители на Второ РУП в село добричкото село Божурово, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Те били намерени на 10 август след проведени оперативно-издирвателни мероприятия в имота на 61-годишния Георги В. След извършения оглед е иззето и пакетче суха тревна маса с тегло 0.045 кг.



Става дума за 6 корена канабис, които обаче са големи и тежат доста, казаха за НДТ хора от Божурово. Те не крият, че забраненото растение се виждало от пътя, когато се минава край къщата на Георги в края на селото. Откритият канабис в никакъв случай не е саморасъл, категорични са божуровци. Растенията били завързани, по време на огледа полицаите установили влага около тях - това показвало, че са поливани. На около 20 метра от имота на Георги В. имало самораслеци, които били обаче доста по-малки и хилави.
Сигурно децата на Георги - син и дъщеря, имат връзка с намерения канабис, предполагат хора от Божурово. 61-годишният мъж е пенсионер, живее със съпругата си, отглеждат кокошки, пуйки, обикновени хора са, коментират техни съселяни.
Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

17.5 КГ КАНАБИС ОТКРИХА В ГРАДИНА В СЕЛО БОЖУРОВО | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.22 секунди