изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:35 EEST
ЗАЛОВИХА БАЛЧИКЛИЯ КРАЛ ВОДА ЗА БАСЕЙНА СИ    
НовиниБез да ще съсед на балчиклията Христо Желязков го издал, че краде вода. Комшията се обадил на 27 юли, че по улица "Седма" във вилна зона "Изгрев" в Белия град има авария на водопровода и пред вила "Пума" на номер 56 тече вода.

"Веднага изпратихме група, която разкопавайки аварията, се натъкна на незаконно водопроводно отклонение" - каза за НДТ управителят на дружеството Дамян Калчев. Отклонението влизало в имота на номер 56, като водомайсторите установили, че водата не се отчита. Веднага подали сигнал до полицията и бил извършен оглед на въпросния адрес, като било установено, че в двора на вилата има басейн. Полицаите с помощта на служителите на водното дружество иззели като веществени доказателства елементи от водопроводното отклонение и по случая е образувано досъдебно производство. "Чакаме резултатите от производството, за да предприемем по закон следващите стъпки" - каза Калчев. От дружеството още заявиха, че собственикът на вилата с басейн така и не е допуснал до имота си водомайсторите.
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА БАЛЧИКЛИЯ КРАЛ ВОДА ЗА БАСЕЙНА СИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди