изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:21 EEST
ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОбС - КАВАРНА    
НовиниДнес ще се проведе извънредно заседание на ОбС - Каварна, като в дневния ред е включена само една точка - актуализация на бюджета.

За НДТ зам.-кметът по финанси в морската община Севинч Касабова заяви, че въпреки орязването на държавните субсидии, екипът, ръководещ общината смята, че ще се справи. "Мога да кажа, че промените за нас ще са незначителни, тъй като към момента изпълнението на местните приходи се движи много добре, което ни помага в тази трудна икономическа обстановка. Освен това ние още от началото на годината предприехме много стриктни антикризисни мерки - ограничихме до минимум горива, телефони, съкратихме щат, приехме вътрешни правила и спазваме много строга финансова дисциплина, което също дава резултат. В крайна сметка нямаме задължения и спрени плащания в нито една област или дейност" - каза С. Касабова. Тя добави, че приоритет в дейността на кметството ще продължи да бъде здравеопазването, като се надява да успеят да осигурят до края на годината планираните през януари 430 хил. лв. за болницата в Каварна. По отношение на капиталовата програма Касабова добави, че редукция ще има само там, където са редуцирани самите целеви средства.
 


Сходни връзки

ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОбС - КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди