изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:52 EEST
НЕ КАМИОНИТЕ ЗА РАПАНИ РУШАТ БРЕГОУКРЕПИТЕЛНО СЪОРЪЖЕНИЕ НА ДУРАНКУЛАК    
ЕкологияПроверката по публикация на НДТ на областна управа, разпоредена от губернатора Желязко Желязков за това, че са нанесени щети от товарни автомобили на съоръжение „Аварийно брегоукрепване и наводняване" на къмпинг „Космос", село Дуранкулак, община Шабла, показала, че не са брекоукрепителното съоръжение не е увредено от камионите, изкупуващи рапани от рибарите и водолазите в района, съобщава на сайта си администрацията.

Строителството на обекта е започнало през 2001 г. След известно прекъсване, през 2009 г. отново е включено в инвестиционната програма на МРРБ. Към настоящия момент, съоръжението все още не е въведено в експлоатация, информира още областна администрация. Приемателната комисия, която е посетила обекта на 10 август т.г., е констатирала незначителни пропуски и е направила бележки за тяхното отстраняване от страна на фирмата- изпълнител. Бетонните капаци на отводнителната инсталация са нарушени не от камиони, които товарят рапани, тъй като те са с малка товароносимост, а от едрогабаритната верижна техника на фирмата-изпълнител, която е заявила, че ще отстрани пропуските и ще възстанови пораженията, информират още от областна управа.
 


Сходни връзки

НЕ КАМИОНИТЕ ЗА РАПАНИ РУШАТ БРЕГОУКРЕПИТЕЛНО СЪОРЪЖЕНИЕ НА ДУРАНКУЛАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди