изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:46 EEST
ИВАН И ВИХРА ЧАКАТ ЗВЕЗДНИ ГОСТИ ЗА СВАТБАТА СИ В КРАПЕЦ    
НовиниЗвездна сватба в Крапец вдигат тази неделя Иван и Вихра.

Младоженците са избрани за своето тържество прекрасния хотел "Яница" в морското селце, който е собственост на семейство Катранджиеви. НДТ разбра, че домакините ще подарят на младоженците дървена пластика Дева Мария и часовник, който е произведение на изкуството.
Венчавката ще се състои в църквата в китното черноморско селце, а тържеството ще се вихри в приказната градина на Димитрина Катранджиева. Брачната церемония ще проведе кметът на Каварна Цонко Цонев. Екранната половинка на Иван - Андрей, ще кумува на сватбата на колегата. Кумицата пък ще е Елина, която е сестра на булката Вихра. Шаферка на младоженците ще е дъщеричката им Ава.
На сватбата са поканени 140 гости. Очакват се куп популярни личности.
"Младоженците са си поръчали кетъринг. Ние не сме ангажирани с трапезата. Специална фирма ще се грижи за украсата и цветята. В събота ще има моминско парти, а в неделя е сватбата. Останалите подробности държим в тайна, защото сватбените права са откупени от списание "Максимум", заяви г-жа Катранджиева. Домакинята е получила покана да се впусне в танца Кан-Кан, който ще бъде след полунощ.


 


Сходни връзки

ИВАН И ВИХРА ЧАКАТ ЗВЕЗДНИ ГОСТИ ЗА СВАТБАТА СИ В КРАПЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди