изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:25 EEST
Здравен хороскоп за седмицата 30 август – 5 септември 2010 година    
Хороскоп Здравен хороскоп за седмицата 30 август – 5 септември 2010 година

На 30 август Луната е в знака Телец и е намаляваща. Тази седмица е благоприятна за оперативни намеси. По време на намаляваща Луна следоперативните рани зарастват по-бързо и възстановителния период е по-кратък. Единствено, поради ретроградността на Меркурий в знака Дева, е желателно до 13 септември включително да избягвате или ако е наложително – да се оперира много внимателно в областта на тънките черва, задстомашната жлеза, дванадесетопръстника, перитонеума, жлъчния мехур и жлъчните пътища. Възможни са грешки по невнимание или други причини, които на по-късен етап да наложат повторна ревизия.

Тази седмица е благоприятна и за подстригване на косите и ноктите (при намаляваща Луна растат по-бавно), за дълбинно почистване на кожата, за намаляване на теглото, за масажи премахващи умората и изчистващи организма от вредните вещества.

На 30 и 31 август не се препоръчват операции на гласните връзки, сливиците, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболяванията, свързани с изброените органи и системи.

30 август е неблагоприятен ден предимно за родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а 31 август – за родените през втората и трета декада на същите знаци. Младите и здрави представители могат да се почувстват по-напрегнати емоционално, а възрастните и болни хора да имат проблеми с кръвообращението, ендокринни смущения и други временни промени в организма, в зависимост от заболяванията на всеки отделен човек. Родените през третата декада на същите знаци на 31 август да се предпазват от алергични медикаментозни реакции. Възможни са психоемоционални неразположения и кожни изгаряния, а в мунданен аспект - отравяния, инциденти във вода, инфекции, удавяния. Избягвайте конфликтите и не се преуморявайте.

На 1 септември, в часовете между 2.13 и 3.19, Луната е „без курс”, като в 3.20 часа преминава в знака Близнаци.  В 20,.22 ч. Луната навлиза във фаза Последна четвърт. При смяната на Лунните фази се променя динамиката на водната обмяна, което неминуемо се отразява на човешкия организъм.

На 1 и 2 септември не се препоръчват операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са подходящи за лечение и профилактика, свързани с изброените органи, както и за релаксиращи масажи.

1 септември е неблагоприятен ден предимно за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Енергията ви е променлива. Възможни са временни двигателни, мисловни и дихателни проблеми.

2 септември е неблагоприятен за родените през втората и третата декада на същите знаци. Особено представителите на втората декада са предразположени към раздразнителност, затруднения с дишането или движенията, инфекции на белите дробове, нелогично мислене или затруднен мисловен процес като цяло. Поради неблагоприятните аспекти на Луната към Слънцето и ретроградния Меркурий е желателно да не предприемате рисковани маневри и изпреварвания по пътищата, а още по-добре ще е да отложите за друг ден пътуването. Не изхвърляйте незагасени фасове от цигари.

На 3 септември, в часовете между 8.40 и 9.50, Луната е „без курс”, а в 9.51 ч. преминава в знака Рак. През тези часове бъдете на сигурно и безопасно място, особено родените през последните два дни на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и родените през първите два дни на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

На 3, 4 и 5 септември до 12.45 ч. не се препоръчват операции на хранопровода, стомаха, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези, както и пилинг. Дните са благоприятни за лифтинг, за лечение и профилактика на храносмилателната система и гърдите.

На 3 септември Луната образува голям кардинален кръст – опозиция с Плутон и квадратура със Сатурн, Юпитер и Уран. Денят е неблагоприятен както за оперативни намеси, така и за здравословното състояние при болните, родени през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Уязвими са предимно хората с хронични ендокринни, неврологични и дерматологични заболявания. Някои от представителите могат да се чувстват депресирани и отпаднали, други прекалено емоционални и агресивни. В мунданен аспект са възможни тежки инциденти с електричество, с пътнотранспортни средства, на строежи, в мини, природни катаклизми. Ако ви предстои пътуване, най-добре тръгнете в четвъртък или в петък след 18,30 часа.

4 септември е неблагоприятен ден за родените през втората декада, а сутрешните часове на 5 септември са неблагоприятни за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

На 5 септември, в часовете между 11.31 и 12.45, Луната е „без курс”.  През тези часове най-внимателни да бъдат родените през последните два дни на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и родените през първите два дни на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В здравословен аспект са възможни хипертонични кризи, бъбречни или стомашни колики, възпаления, изгаряния, отравяния. През тези часове се предпазвайте и не предприемайте рисковани действия. В 12.46 ч. Луната преминава в знака Лъв. Почивайте повече и избягвайте драматични емоции.


Ако имате лични въпроси за вашето здраве и личен хороскоп към авторката на здравния хороскоп Маргарита Паскалева - Скарлет, можете да й пишете на мейл: skarlet60@gmail.com.
http://zdrave.log.bg

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп за седмицата 30 август – 5 септември 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди