изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:21 EEST
КАВАРНЕНЦИ СПЕЧЕЛИХА ПЪРВИТЕ МЕСТА В РЕГИОНАЛНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС    
СпортСлед като спечели регионалния турнир по тенис за деца до 12-години, проведен в Каварна, представителят на местния клуб Анастас Паянев завоюва първото място и в състезанието при 14-годишните.

Възпитаникът на Тошко Добрев бе повече от убедителен и с лекота спечели красивата купа.

В първата си среща той победи Димитър Димитров от тенис клуб Добрич с 9:0, а след това се наложи със същия резултат и над съотборниците си М. Василев и Г. Бобчев. В четвъртия си мач Анастас Паянев даде само два гейма на своя по-малък брат - Живко Паянев. Второто място в турнира с три победи спечели Димитър Димитров, а с бронзовите отличия се окичиха Живко Паянев и Георги Бобчев.
Купата за първото място при момичетата също остана в Каварна. Спечели я Аделина Карастоева, която триумфира като победителка и в миналогодишното издание на традиционния турнир. На полуфиналите тя отстрани Ирина Митева от Изида (Добрич) с 9:3, а на финала се наложи убедително и над Рая-Краси Колева от Черно море-Елит (Варна) с 6:1, 6:2. Сред призьорите се нареди още една представителка на каварненския клуб – Елена Пенева, която на полуфиналите загуби от Рая-Краси Колева с 9:5.

 


Сходни връзки

КАВАРНЕНЦИ СПЕЧЕЛИХА ПЪРВИТЕ МЕСТА В РЕГИОНАЛНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди