изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:24 EEST
Нов хомоскандал във Великобритания - този път с външния министър    
По света Нов хомоскандал във Великобритания - този път с външния министър Британският министър на външните работи Уилям Хейг отхвърли твърденията, че има неуместна връзка с един от специалните си съветници, пише в. "Дейли телеграф". В блога на известения британски политически коментатор Гуидо Фоукс се появи информация, че по време на предизборната си кампания за парламентарните избори по-рано тази година Хейг е прекарал една нощ в хотелска стая заедно с Крис Майърс, негов специален съветник отскоро.

В пресата се появиха и снимки, показващи Хейг и Майърс да се разхождат и да се смеят в небрежно облекло и с тъмни очила. Това само засили съмненията за предполагаема по-близка връзка между двамата.        

По този повод говорител на Хейг заяви, че "каквито и да било намеци, че отношенията на Хейг и Майърс излизат от тяхната  чисто професионална рамка, са неточни и безпочвени".

Хейг е женен от 1997 г. По време на предизборната си кампания за място от избирателния окръг Ричмънд, в графство Йоркшър, той беше наел Майърс за личен шофьор и сътрудник.

Майерс е на 25 години, израснал е в окръг Ричмънд и е учил история в университета в Дърам. Той беше назначен през май за специален съветник на Хейг, но пое официално длъжността си през юли, защото първо трябваше да се дипломира по право в университета в Лийдс.        

За заеманата длъжност Майърс получава заплата от 30 000 британски лири на година. Хейг си навлече доста критики с решението си да назначи младежа на поста, защото той вече разполага с двама специални съветници, припомня в. "Дейли телеграф".     
Неотдавна британският министър по въпросите на затворите Криспин Блънт напусна съпругата си след 20 години съжителство, „за да изрази своя хомосексуализъм”. Законодателят оповести това след описвано от приятелите му като „30-годишно пътуване”, по време на което той е трябвало да се „бори със своята сексуалност”. 
Блънт е единадесетият член на парламента от консерваторите, оповестил публично своята хомосексуалност, след министъра на международното развитие Алън Дънкън, „разкрил се” през 2002 г., но е първият, след като партията сформира правителството. http://www.tvevropa.com/

 


Сходни връзки

Нов хомоскандал във Великобритания - този път с външния министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди