изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:02 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 02.09.2010    
Времето

През нощта облачността над повечето райони ще намалее, ще остане ветровито, сутринта - доста хладно. Само на отделни места, главно в котловините ще има ниска облачност и в сутрешните часове. Утре през деня над страната ще преобладава слънчево време. Вятърът ще започне да отслабва, отначало в югозападните райони и Горнотракийската низина. В Дунавската равнина и по Черноморието ще бъде умерен, преди обяд временно до силен; едва вечерта и там ще отслабне. Температурите ще започнат да се повишават, но пак ще останат по-ниски от обичайните за началото на септември - максимални между 20 и 25°. В София - около 20°.



Атмосферното налягане ще се повишава и ще се доближи до средното за месец септември.

В планините ще остане ветровито, вече с малко по-слаб вятър. Ще има незначителна облачност. По най-високите върхове в сутрешните часове пак ще има отрицателни температури. През деня ще се затопли, но на 1200 метра надморска височина дневната температура няма да надвиши 14°, на 2000 метра - до около 7°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Все още ветровито - с умерен, по северното крайбрежие преди обяд до силен запад-северозападен вятър. Вечерта ще отслабне. Максимални температури - между 21 и 24°. Температурата на морската вода е 20° по северното, 26° - по южното крайбрежие, но още ще се понижи. Вълнението на морето - около 3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 02.09.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди