изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:30 EEST
ЗАПОЧВА ФУТБОЛНИЯТ ТУРНИР "ПЕТЪР БОЯНОВ"    
СпортОт утре до 6 септември в Албена ще се проведе детският турнир по футбол в памет на дългогодишния спортен деятел Петър Боянов.

Той беше председател на дружеството за физкултура и спорт „Добруджа“, мениджър „Спорт“ в Албена , зам.-председател на Българския спортен съюз и председател на Националното сдружение на спортните клубове и дружества. Петър Боянов има съществена заслуга за построяването на стадионите в курорта „Албена“.
В петото издание на традиционното състезание ще вземат участие 33 отбора от 15 клуба, като надпреварата ще се води в четири възрастови групи – родени през 1995 г., 1996 г., 1997 г. и 2000 г. Свои представители ще имат водещите детско-юношески школи у нас, като ЦСКА, Левски, Литекс, Пирин (Благоевград), Ботев 2002 (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Черно море (Врана). В турнира ще вземат участие и два отбора от Добрич. При родените през 1996 г. ще играе тимът на Добруджа с треньор Красимир Коев, а при най-малките ще се състезава съставът на Изида. Сред гостите на турнира ще е бившият състезател на Левски Божидар Искренов, който ще подари своя фланелка на най-техничния състезател. Турнирът ще бъде открит утре от 9.15 часа от председателя на Зоналния съвет на БФС-Варна Благой Карфов. От организаторите на футболния празник научихме, че са подготвили много изненади за участниците в турнира.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ФУТБОЛНИЯТ ТУРНИР "ПЕТЪР БОЯНОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди