изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:30 EEST
ПРЕДСТОИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА КОНЦЕРТА НА ПЛАСИДО ДОМИНГО    
КултураРемонтират градския стадион преди концерта на тенора

След внимателно проучване на условията за реализиране на концерт на световноизвестния тенор Пласидо Доминго в Балчик, се очаква скоро да бъде подписан договор и фиксирана дата за концерта, съобщиха вчера от кметството в морския град. Както НДТ вече писа, планираният за началото на септември концерт на Пласидо Доминго в Балчик ще се проведе вероятно през следващото лято.
Предвид големия интерес към изявата на световноизвестния тенор в Белия град, община Балчик е в напреднала фаза на преговори с  офиса на Доминго.
НДТ вече писа, че в края на август мениджърът на певеца Петра Вайс бе на визита в града, за да се запознае на място с условията, които предлага, за едно такова музикално събитие. След разговор с кмета Николай Ангелов и посещението й на стадиона, тя е останала впечатлена от уникалното разположение на спортното съоръжение и невероятната му акустика. Предстои градският стадион да бъде реконструиран основно, а в момента се събират оферти за изпълнител на инженерните дейности.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТОИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА КОНЦЕРТА НА ПЛАСИДО ДОМИНГО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди