изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:32 EEST
Съдебна лекарка от Дупница се съблича в интернет    
Новини "Някой иска да ми отмъщава - не зная за какво, но го прави по най-долния начин. Не съм учудена. В Дупница има доста криви глави, които може да са го направили." С тия думи вчера съдебната лекарка Димитрина Динкова коментира пред "Труд" скандала, който се вихри около нея от няколко дни. Блогъри "разпъват" докторката заради нейни голи снимки и колажи под мотото "Рапсодия в синьо", публикувани в сайта за социални контакти Netlog.com

43-годишната патоанатомка, считана за доказан експерт по специалността си, не отрича, че е показала някои свои "телесни изражения и прелести" и е отправила "философски послания към евентуални партньори" в глобалната мрежа.

Името на д-р Динкова нашумя преди всичко след убийството на дупнишкия диджей Дани Соколов ( 27 г.) Той беше прострелян от бармана на "Клуб-13" Кирил Зашев-Шефо в игра с ръжие миналата седмица. Шефо си призна престъплението - извършил го без да иска и не можел да си прости.

Докторката бърка технически убийство със самоубийство

Динкова правила аутопсията на трупа на диджея и отбелязала в протокола "самоубийство". "И разследващият полицай първоначално е приел версията за самоубийство. Допуснала съм грешка, признавам", коментира вчера патоанатомката. Грешката била техническа, тя задраскала без да иска квадратчето "Самоубийство" вместо другото - "Убийство".

Динкова работи по заместване на съдебен лекар в кюстендилската болница. Договорът й е до края на т. г., уточни шефът на болницата д-р Михаил Зортев. Като работодател той изглежда притеснен не толкова от професионалната й грешка, колкото от изявите й в интернет. В профила си по мрежата Динкова забъркала и световните лидери Барак Обама и Дмитрий Медведев, и премиера Бойко Борисов.

Президентите на САЩ и на Русия са в краката й в колажи. Или тя е в прегръдките им. Или те я гледат усмихнато от портрет от стената. Докторката се появява също така и във фотоколаж на страниците на еротични списания. Едно от тях е Maхim.

Ударила в земята Анджелина Джоли

На 9 април д-р Динкова наистина се снимала с премиера Бойко Борисов. Тогава той беше в кюстендилската болница, за да открие четири ремонтирани отделения в здравното заведение, както и да честити деня на здравния работник на колектива.

Под снимката си с лидера на ГЕРБ Димитрина е написала текст трепач: "Снимка за спомен. Редно е премиерът да почерпи, че се снима с мен. Постът му е преходен, а аз съм и ще продължавам да бъда." На някои от кадрите д-р Динкова гледа "бетер сексбомба", отбелязват във форума нейни "обожатели". "Рапсодията" на патоанатомката разпали страстите сред дупничани.

"Докторката е ударила в земята и Анджелина Джоли", отбелязват блогъри под нейна снимка. За фотографията докторката е облякла тениска с колаж на световната филмова звезда.

Работата в моргата я разкрасява

"Много ставаш, докторке! Можеш и Хипократ да вдигнеш от древността!"

"Сигурен съм, че няма мъж, който да не хукне през глава да изпълнява това, което чете в очите ти."

"Работата в моргата явно разхубавява".

Това са само част от коментарите на ценителите на д-р Динкова.

Някои от блогърите обаче не са толкова любезни:

"Тази не е със всичкия си. Работата в моргата я е повредила. Или е била пияна."

"Това са пълни гнусотии и гадости, долни атаки срещу мен. Омерзена съм! Не съм Парис Хилтън, нито пък някоя от българските фолкчалгарки. Не съм си пускала актови снимки, а фотоколажи... Защо не пишат и не коментират това, че работя по 10 часа на ден и си изпълнявам съвестно задълженията като патоанатом? Защо не съобщят, че съм член на Националната асоциация на патоанатомите, че съм представител към Югозапада на агенция "Справедливост" и тъй нататък? Жалки жълтини са това", възмущава се д-р Динкова. Началникът й д-р Зортев обаче е загрижен: " Ще се запозная точно с публикуваното в сайта. Но ми се струва, че това не са човешки странности и слабости, а... отклонения някакви..."

Някои допускат, че спрямо д-р Динкова е направена провокация - че някои от тези, с които е контактувала в netlog, е научил паролата й, за да я опозори.

"Абе, да оставят жената на мира! Има си стабилно семейство. Мъжът й се занимава с бизнес. А тя се труди в моргата. Никак не й е лесно. Дори да е пуснала нещо откачено по интернет, простено й е при тая умопомрачителна професия", обобщават дупничани.

Д-р Динкова за реформата в здравеопазването: Работя за чест и слава и за 250 лева заплата

"В лекарския съюз са платени хора. Но не ме карайте да изброявам имена. Обществените съвети по здравеопазване са "манджа с грозде". От тях няма нищо да произлезе." Това заяви вчера д-р Димитрина Динкова, запитана какво мисли за реформата в здравеопазването. До м.г. тя беше зам.-председател на регионалната структура на Българския лекарски съюз.

Д-р Динкова не скри, че взема унизително ниска заплата - договорът й с болницата бил за половин щат и й плащали по 250 лв. месечно. "Сама си плащам транспорта, купувам си и някои от консумативите. Сложете осигуровки, данъци и удръжки и излиза, че работя за чест и слава!", каза патоанатомката. Заплатите в здравеопазването ще си останат ниски, защото Дянков държи парите и си прави с тях каквото иска", казва дупнишката патоанатомка.  dir.bg
 


Сходни връзки

Съдебна лекарка от Дупница се съблича в интернет | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Съдебна лекарка от Дупница се съблича в интернет
Автор: Anonymous да 2010-09-03 @ 08:18 EEST
Ако тя казва истината за заплатата си то д-р Димитров от Добрич неин колега трябва да е много беден? И сигорно затова често ходи до САЩ ?
Съдебна лекарка от Дупница се съблича в интернет
Автор: Anonymous да 2010-09-03 @ 15:28 EEST
Ей, какво ли не правят хората за 250 лв. заплата... Тц,  тц... Аферим, ашкоолсун! :-)))))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди