изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Може да очаквате проблеми в днешния ден от страна на по-млади от вас хора. Не очаквайте те да ви разберат или да мислят като вас. По-скоро вие се опитайте да разберете тяхната гледна точка.
ТЕЛЕЦ - Днешният ден ще бъде наситен с много контакти, срещи, разговори по-телефона. Внимавайте само да не разпилявате твърде много времето и енергията си.
БЛИЗНАЦИ - Ако очаквате финансови постъпления, то днес със сигурност ще ги получите. Денят е изключително благоприятен за печелене на пари.
РАК - Днес емоционалният ви статус ще е приповдигнат – това се дължи на преминаването на Луната през вашия зодиакален знак. Затова дайте воля на чувствата и емоциите си.
ЛЪВ - Очертава се един труден ден за Лъвовете. Имате чувството, че всички са против вас, че никой не ви разбира. Опитайте се да запазите самообладание в конфликтните моменти от деня.
ДЕВА - Днешният ден ще бъде съпътстван от напрежение, което като че ли витае във въздуха, но не можете да определите каква точно е причината за него. Иска ви се да се приберете у дома и да си починете.
ВЕЗНИ - Един много динамичен ден за Везните. Приемете предизвикателствата на съдбата и няма да съжалявате. Човек по принцип е по-склонен да съжалява за това, което не е направил, отколкото за това, което е направил.
СКОРПИОН - Опасността в днешния ден за вас е да влезете в пререкание с началниците си. Затова ако имате някакви претенции към тях, не ги предявявайте точно в днешния ден.
СТРЕЛЕЦ - Дори и да не сте от най-многословните хора, днес трудно ще се намери някой, който да ви затвори устата. Дано да имате търпеливи приятели, които да ви изслушат и разберат.
КОЗИРОГ - Настроени сте авантюристично, но е необходимо и малко да рискувате, за да се проявите наистина по този начин. Не се замисляйте много-много за общественото мнение – важното е вие как се чувствате.
ВОДОЛЕЙ - Взаимоотношенията с вашия партньор трябва да са на първо място сред приоритетите ви днес. Затова каквато и работа да имате, не се задълбочавайте в нея и най-важното – не закъснявайте след края на работния ден.
РИБИ - Трудно ще постигнете разбирателство с колегите си днес, а също и с вашите бизнес партньори или клиенти. Потърсете причината за евентуалните проблеми вътре във вас.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди