изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Приближавате се към съществена промяна във финансовото си положение, която не само ще повиши самочувствието ви, но и ще направи възможно осъществяването на отдавнашно намерение.

ТЕЛЕЦ - Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви.

БЛИЗНАЦИ - Желанието ви за работа днес е повишено, стремите се да покажете по най-добрия начин на какво сте способни. Бъдете внимателни обаче на работното място.

РАК - Много важно ще бъде да съумеете да запазите спокойствието си през този ден. Не допускайте в екстремни ситуации, да ви завладеят емоциите и да действате необмислено.

ЛЪВ - Захващате се сериозно с професионалните си дела и не пестите усилия в работата си. Денят е подходящ за преговори и сключване на важни сделки.

ДЕВА - Чувате добри отзиви за работа си напоследък и това допълнително ви стимулира да дадете максимума от себе си. Денят ви ще премине в движение.

ВЕЗНИ - Възможно е днес да имате трудности от професионален характер. Не се отнасяте достатъчно сериозно към даден проблем, а това може да ви изиграе лоша шега.

СКОРПИОН - Днес може да очаквате благоприятно разрешение на възникнал проблем на работното място. Ще отпаднат и доста притеснения, свързани с ваш личен проект.

СТРЕЛЕЦ - Очаква ви разнообразен ден, през който ще научите изключително полезна информация, свързана с дейността ви. Интересите ви ще ви срещнат с подобни на вас хора.

КОЗИРОГ - Професионалните ви задачи не търпят отлагане, така че сериозно се захванете с изпълнението им. Дава ви се възможност да научите доста неща.

ВОДОЛЕЙ - Денят ви ще бъде динамичен и разнообразен. Чувствате достатъчно сили в себе си, за да се борите срещу очевидно несправедливи неща. Не се отказвайте от целите си.

РИБИ - Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си. Контактите ви с влиятелни личности ще ви отворят много врати.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди