изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:36 EEST
Черногорски медии: Победа над България като от приказките и сапунка с Памела Андерсън    
СпортПодгорица. Медиите в Черна гора коментират победата над България с 1:0 и оставката на селекционера Стоилов, приета от БФС. Националният отбор на Черна гора извоюва голяма победа срещу България в квалификациите за Европейското първенство, съобщава националната телевизия РТЧГ. Мачът в София свърши 0:1 за Черна гора, след като Ерсад Зверотич вкара гол в 35-та минута.

„Националният отбор записа мечтано начало. След като победи Уелс, падна и България, при това в София”, коментира телевизията.
Радио Антена М коментира, че основният кандидат за второто място в групата ще бъде Черна гора.
„Силен старт на домакините с няколко отлични шансове. Черногорският екип в началото на мача беше без идеи и без реални атаки. Решаващият гол беше вкаран в 36 минута от Елсад Зверотич, при втората атака на Черна гора”, коментира радиото.
Интернет изданието Аналитика коментира, че българският национален отбор е останал без селекционер, тъй като Станимир Стоилов си е подал оставката след загубата от Черна гора с 0:1.
Българите започнаха квалификациите след поражение от Англия с 0:4 и след като загубиха и от Черна гора става ясно, че още едно голямо състезание ще мине без тях.
Телевизия Ин от своя страна коментира, че началото на квалификациите за отбора на Черна гора е било „като от приказките”.
„Всичко изглежда като от приказките. Такова начало не можеха да очакват ни най-големите оптимисти – след две изиграни срещи Черна гора и Англия споделят първото место”, коментира телевизията.
„Храбрите соколи” се превърнаха във фаворит в групата за евроквалификациите по футбол след новата си победа като гост на България, пише черногорското електронно издание „Кафе Монтенегро” в статия озаглавена „Сладка победа в България”.
Изданието припомня, че в последната секунда на предишните квалификации на мача в Подгорица, България едва е избягнала загубата, а първото гостуване на Черна гора в София е завършило със загуба с 1:4.
„Кафе Монтенегро” отбелязва със задоволство, че сега след последователните си загуби „България здраво се е закотвила на последното място в групата, със срамната голова разлика 0:5”.
Изданието пише за оставката на треньора Станимир Стоилов, непосредствено след мача.
„Черна гора победи в София. България остана без треньор”. Това са заглавията на електронното черногорско издание „ЕИН НЮЗ” .
Медията не крие иронията си за предварително заявените високи цели на българите, които заемат последно място в групата след двете последователни загуби, без да са отбелязали нито един гол.
„ЕИН НЮЗ” отбелязва също колективната и задружна игра на черногорските футболисти.
Телевизия Атлас също съобщава за мача.
Наред с мача България – Черна гора в центъра на вниманието на черногорските медии е и сапунка, в която най-вероятно ще участва и Памела Андерсън.
Сериалът ще се снима на черногорското крайбрежие и ще бъде подобен на „Спасители на плажа”. Ше бъде реализиран в копродукция между хърватската продукция „Ринг Мултимедия”, черногорската „Атлас” и община Будва. Според мениджъра на ТВ Атлас Мелиха Рамусович Памела Андерсън ще играе инструктор на екип спасители. Сериалът ще бъде предложен на всички големи регионални медии и на руска компания, която иска да навлиза в регионалния пазар. Миналата година Андресън посети Черна гора и заяви, че ще инвестрира в проекти на „Атлас груп”.
Електронното издание Аналитика също пише за сериалът. Изданието посочва, че действието на сапунката ще бъде в луксозен хотел в Будва.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Черногорски медии: Победа над България като от приказките и сапунка с Памела Андерсън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди