изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:18 EEST
Бойко Борисов: Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим    
ПолитикаСофия. Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти на въпрос как ще коментира това, че ДПС съди България в Страсбург във връзка с изборите, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Запитан как ще коментира скандала около пробното преброяване на населението, премиерът отговори, че коментира само темите от деня. Той, обаче, подмина с мълчание въпрос за готвения от опозицията вот на недоверие към правителството.


Премиерът днес посети моста на бул. „Адам Мицкевич” към Бакърена фабрика. Ремонтните дейности на моста са започнали през 2009 г. Поставено е ново улично осветление.
Министър-председателят Бойко Борисов благодари на швейцарския президент и швейцарския народ за това, че са отпуснали 106 млн. лева за България, които ще бъдат използвани по екологични програми за решаване на въпросите на ромите в направление „Сигурност”. „Швейцарците ни дават лесни пари. Те дълго време тупаха топката да дойде правителство и министър, който да ги убеди, че парите на швейцарските данъкоплатци ще бъдат изхарчени както трябва. Чрез вас изказвам благодарност на швейцарския президент и на швейцарския народ”, каза Борисов.
Росица ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди