изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:29 EEST
Българин кара с 233 км/ч в Австрия, гонят го 80 км    
По света"Бърз и яростен" българин бе задържан в Австрия, след като си организира гонка със сърбин, карайки с 233 км/час. Това съобщава австрийският вестник "Остриън таймс", цитиран от в. "Стандарт". Гонката започнала на магистрала A1, след като българският "пилот" с Ауди А5 изпреварил сръбския си колега. Комшията обаче карал "Ламборгини" и не останал длъжен на нашенеца. Настъпил газта и подкарал луксозната кола с 274 км/ч.


Двамата все пак не са успели да счупят нарушителския рекорд в Австрия от 1990 година, когато полицията спира "Ферари", движещо се с 284 километра в час.
Австрийските полицаи преследвали балканците близо 80 км. Двамата, чиито имена не бяха посочени, били арестувани от полицаи на пътен участък в окръг Амшетен. Книжките им ще бъдат отнети поне за 3 месеца, а глобите, които ще отнесат, със сигурност ще са в хиляди евро. dir.bg
 


Сходни връзки

Българин кара с 233 км/ч в Австрия, гонят го 80 км | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Българин кара с 233 км/ч в Австрия, гонят го 80 км
Автор: Anonymous да 2010-09-09 @ 08:43 EEST

И така трябва да е.Но там има закони не е като тук .Българска газарейщина.Например снощи в 17.30 часа по пътя от гр.градина нагоре за Варна с каква скорост карат маторите???????????Нямам думи в най-пиковото време .Идиоти !Къде е КАТ по това време ?Все ми е за тях но те са мнооооооооого опасни за обикновените хора .Майки с колички,хора прибирайки се от работа недай се Боже нещо да стане колко невинни хора страдат от такива идиоти.Няма ли кой да ги спре ?Това да не е ПИСТА!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди