изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:36 EEST
Седмичен хороскоп 11 - 19 септември    
ХороскопСедмичен хороскоп 11 - 19 септември

Овен

21 март - 20 април

На 11-и не се занимавайте с важна професионална дейност. Разходете се, разпуснете, обмисляйте плановете си. Прекрасен ден за нищоправене, ако можеш да си го позволиш. Ще попаднете на низ от изкусителни предложения. Ако откликнете и тръгнете в посока на неравностойни и губещи връзки, може да загубите нещо ценно в живота си. Ден на фаталните привличания. В неделя всеки да се заеме със семейните проблеми, да се напаснат плановете с тези на близките и децата. Подгответе ученика, не оставяйте всичко за последния момент. От понеделник дайте пълен напред. Може да не е бързо и в началото но деня, но в края на работното време вече сте натрупали енергия и информация, така че може да поговорите с шефове и бизнес партньори и да постигнете нещо за себе си. На 14-и вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на екзалтацията си Скорпиона, а за вас идват най-силните ви и пробивни дни за периода. На 14-15-и може да постигнете всичко, да реализирате голямата си мечта, да се сдобиете с назначения и поръчки, които ще носят пари и облаги месеци и години напред. Не давайте никому предимство. Това трябва да направите на 16-17-и, когато на пътя ви ще се изпречи непробиваем конкурент. В тези дни са и големите ви професионални битки, но позицията ви не е толкова стабилна, както на 14-15-и, когато мачкате и газите наред.

Телец

21 април - 20 май

В събота до обед вие определяте маршрутите и ковете плановете.След това трябва да се кротнете и да слушате партньора, да не се налагате, за да не се стига до семейни и политически войни. За родените до 1 май ще има любовни притеснения, може да отпаднат срещи или да разберете за изневяра. Луна и Венера ви гледат в опозиция от зака на Скорпиона, така че не дразнете любимите, не провокирайте съдбата с неравностойни срещи. До понеделник на обед е добре да сте пас, да следвате наставленията и желанията на другите и колкото и да ви се иска да не се изявявате и перчите много. С действията си в този момент привличате само врагове, а приятелите се отдръпват от пътя ви. На 14-15-и лесно сменяте пасивно с активно поведение. На едно място се представяте като герои, на друго играете пораженски роли. До четвъртък не рискувайте излишно, дайте всичко от себе си на партньора и децата, не правете обвързващи изявления и по възможност не подписвайте нови договори. На 12-13-и може да ви се обадят с предложение, в следващите дни го развийте, проучете и напаснете на личните си изисквания и на 16-17-и тръгнете в новата посока. Това са най-силните ви дни за периода. Очаквайте печалби и големи поръчки, дава ви се и нещо с отстъпка, повишението ви е в кърпа вързано.

Близнаци

21 май - 21 юни

Родените до 1 юни са в по-силна и манипулираща позиция на 11-и до обед. След обед силата ви постепенно намалява, свеждате глава пред чуждите претенции, съобразявате се с любими и близки и дано това ви достави удоволствие. Стягайте се за предстоящите професионални битки. От понеделник ще има нови оферти, ще трябва бързо да се ориентирате, да не изчаквате и бавите топката, защото друг ще ви я отнеме. Слабите ви дни за периода са 14-15-и. В хороскопа ви се образува кръст от планетни сили. Може прибързано да сложите край на връзка или работа, преди това, на което разчитате да е станало стабилно. В тези дни някой рискува да падне от два стола на земята, да превиши правата си и да загуби предимства. 15-16-и са дни, които възраждат стари спомени, връщат ви към минали връзки, към едно старо приятелство или общ бизнес. Нищо не ви коства да опитате отново, особено ако сте го закъсали без работа и любов. На 16-и при вас положението се отпушва, идват покани, но трябва да сте внимателни, за да не изплашите някого с прекалената си настойчивост. Най-силният ви ден е 17-и. Време е за първа копка, за начало на ремонти и преустройства. Ще се наложи да преправяте и стаята на ученика, да размествате мебели и да търсите майстори. С всичко ще се справите успешно.

Рак

22 юни - 21 юли

Не ставайте рано в събота, ще си докарате неприятности и скандали, ще ви натоварят с несвойствена или неприятна работа. Към обед вече овладявате положението и играете разпоредителна роля. В следващите два дни държите контролния пакет акции и не допускате конкуренция. На 12-13-и ще постигнете максималното, докато другите чакат и протакат. Меркурий тръгва в директна посока, бизнесът се събужда, но първи на опашката сте вие. Ще направите изгодна сделка, ще сключите перспективни договори и на 14-и ще действате повече силово. От знака на хармоничния ви Скорпион ви гледат Венера и Марс. Някъде успявате с любовна игра, другаде показвате твърд подход и непробиваема тактика. На 14-15-и уредете пътувания и разговори с посредници. В тези дни не бива да се лъже, излъган ще е лъжещият. Останалите ще се съюзят срещу него, ще се отвори фронт и срещу ментето, така че спазвайте правилата, рецептите и пропорциите. На 16-17-и нямате шанс, поставяте се в услуга на друг. Родените в първите дни на зодията срещат провокатори, продават труда си за жълти стотинки и осигуряват предимства на конкуренцията. На 16-и не продавайте имот, не теглете кредити и не напускайте работа. Моментът не е благоприятен за публични изяви, късат ви на изпити и конкурси.

Лъв

22 юли - 22 август

В събота до обед вие определяте посоката и другите се съобразяват с вас. След това ситуацията се преобръща, настъпват ви неприятно по мазола, така че внимавайте и не провокирайте чуждата агресия. Вероятни са проблеми при пътувания. Ще ви хванат в крачка, ако в този уикенд тръгнете към изневяра. Време е за панаири, уредете срещи и покани, мислете повече за работа, а не за връзки и любов. Това е добър съвет, но просто няма да се получи. Венера и Луната ви гледат предизвикателно от знака на нехармоничния ви Скорпион. До вторник нагазвате в мътната вода на неравностойните връзки, не е изключен здравословен проблем и зарази по полов път. Неблагоприятно време за аборти, за имотни и наследствени делби и дела. Във вторник ще се появи допълнителна конкуренция и агресия към вас. Това ще ви провокира към бързи ответни действия. Вече сте  във форма, използвате и поверителна информация, за да се справите с враговете. Няма как, намирате се на бойното поле, налага се с всички сили да си защитавате интереса. На 16-17-и се препоръчват връзки с чужбина или пътувания, от които може да се отвори работа за вас и децата. Играйте посредническа роля, опитайте се да свържете продавача с купувача, процентът за вас ще е стабилен.

Дева

23 август - 22 септември

11-и е ден на фатални привличания, един поглед и вече сте влюбени и изгубени. Предстои любовен и пристрастяващ уикенд. Действайте комплексно, така че и работата да не се оставя без внимание. Подгответе документи и си направете план за понеделник, задачите просто ви засипват. На 13-и станете рано и уредете до обед бизнес дела, срещи и разговори. Привечер губите позиции, поставяте се в подчинено положение, може да пропаднат командировки и нови дейности, за които в миналото доста сте се постарали. На 14-15-и напредвате трудно, препъвате се в нечии болезнени амбиции и желания да се командва, разваляте си настроението и носите неудовлетворението у дома. Изчакайте, каквото отложите за16-17-и, ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. Това са дни на напредък и постижения. Ще вземете изпит, ще бъде одобрена и кандидатурата ви за дадена работа. Родените около 1 септември може да направят изгодна сделка с имот, да се включат в престижни проекти и да си издействат повишение. Предстоят кармични срещи, не отказвайте на партньорски покани. Време е за патентоване на дейности, за оформяне на фирмени документи и нов професионален старт. Чакайте подкрепа от две страни. Препоръчват се публични изяви, участия в състезания и конкурси. В тези дни вие сте на ход, не се разсейвайте.

Везни

23 септември - 22 октомври

На 11-и сте настроени повече сексуално, отколкото любовно. Пренебрегвате обещания и забрани, някой прескача в чужда градина и оставя своята на случайността. 12-и е благоприятен ден за брак и годежи. Ще ви покровителства съвпадът на Луна и Венера. Съдбата свързва имащия с можещия в непробиваем тандем. В тези дни някой ще отпътува надалече, друг ще намери работа извън населеното масто, където живее. Ще се наложи да се сменят квартири, да се променят връзки и начин на живот. В такъв момент се открива истинският смисъл на отношенията ви с друг човек. Ще се разбере кой ви е предан и кой само е търсил ползи. За вас е важно да тръгнете в посоката на личния си избор, да не се колебаете и съобразявате с тези, които години наред са ви спъвали. 13-14-и са благоприятни за пътувания в чужбина. Всеки се спасява както може, но ако точно в този момент заминете, ще останете за дълго далече от дома. Във вторник следете информациите. Получавате наготово обработен и “предъвкан” информационен продукт, който бързо ще използвате в работата си. Край на ваканцията, децата тръгват на училище. На 16-и не бързайте да купувате нещо, което после ще се окаже излишно. В четвъртък не влизайте в спорове, простете на някой, който ви е обидил, има още работа да вършите заедно. Чака ви един прекрасен уикенд. В петък уточнете с кого и накъде.

Скорпион

23 октомври - 22 ноември

В събота към обед Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Венера. Няма лошо, мислите само за любов, уреждате среща, която ви е по сърце, може да направите и бебето и даже близнаци може да се пръкнат след ин витро. 11-12-и са благоприятни за преговори с роднини по имотни въпроси. Отприщва се пазарът, планетата на бизнеса и търговията Меркурий тръгва в директна посока. Чакайте съживяване на бизнеса, с който пряко сте свързани. Добре е да играете и посредническа роля. На 13-и чакайте предложения, сами покажете всичката амбиция и сила, на която сте способни в служебен план. Задвижват се изоставени поради кризата проекти. Хрумват ви идеи как да се спести от едно, за да се направи друго. На 14-и Марс навлиза в Скорпион. Аспектът дава мъжка сила, целенасочени действия и хъс да се постигне всичко независимо на каква цена. Ставате доста по-жилещи и хапещи, слагате край на примирието, което не топли и отправяте предизвикателства към тези, които ви пречат. Родените в първите дни на зодията жилят и хапят наред. На 16-и е вероятно да направите добра сделка, да се споразумеете за имот, да започнете преместване или ремонтна дейност. В петък следобед нито една покана да не се отказва. Съдбата ви среща със спонсори.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Една благодатна седмица. В събота минавате през няколко кръга на ада в желанието да имате каквото искате, да пътувате, да бъдете с любимите и близки на сърцето ви хора. Повечето компромиси са със себе си. Ще има пречки, но случайноста ще ви помогне да се измъкнете и от най-заплетената ситуация. Родените в началото на зодията ще бъдат покровителствани от съвпада на Венера и Луна, а тези родени в края на Стрелеца ще се грижат за удоволствията на другите. Дано това ви донесе зареждане и радост. Благодатен ден за брак, любовта и славата ще вървят до вас. В понеделник Луната вече е в Стрелец. Мислете в перспектива, не си заравяйте главата в пясъка на изчакването и примирението. Работата и бизнесът ви потръгват, получавате поръчки и покани, до края на седмицата ще спечелите повече, отколкото се надявате, стига да си повярвате. На 15-и изпращаме учениците. Денят е особен, ако тръгнеш по посока на вятъра, ще успееш, ако тръгнеш срещу вятъра и срещу правилата на играта, ще ти трябват повече усилия и време, за да постигнеш нещо. 16-17-и са благоприятни за преместване и смяна на офиса. Уговорете командировки и срещи на място през уикенда. В петък обещавате едно, но става друго. Някой се сърди, простете и не задълбочавайте конфликта.

Козирог

22 декември - 20 януари

В събота до обед всичко върви наопаки, вероятни са скандали и противопоставяния. Заровете глава във възглавницата и не ставайте. Към обед ситуацията е променена, има повече разбиране и любов около вас. Родените към 1 януари може да срещнат любовта, да тръгнат към брак и годежи. В подобна позиция са и родените към 15 януари, но за тях ролята е повече на посредник и сватовник. Не се знае обаче кой ще хване букета. В живота ви навлиза обич и светлина. Понеделнишки може да намерите нова работа или да направите сделка, носеща доходи за по-дълъг период от време. На 14-15-и намирате лек за всеки проблем. И в здравословен план отивате към оправяне. Марс навлиза в хармоничния ви Скорпион, болките и обидите се тушират, превръщат се в инициативност и хъс за работа. На 15-и не си позволявайте да казвате необмислени слова, всяко пожелание може да се материализира. Дано са здрави и щастливи децата ни в първия учебен ден. На 16-и Луната навлиза в знака на Козирога и среща Плутон. Аспектът е силово изразен, има тенденция към манипулация, така че може да сгазите тези, които преди са “сгазили лука”, направили са нарушения и прегрешения пред вас. До петък подреждате живота и работата си така, като на вас ви се иска. Не се съобразявайте с никого, заемете северната част на апартамента или стаята, ако правите разместване.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Една прекрасна събота, но само до обед. След това нещо се случва, връзките се разпадат, скандалите са на лице. Бъдете внимателни, навлизате в двудневен слаб период. До 13-и не правете аборти и планирани гинекологични интервенции. Моментът не е благоприятен за сделка с имоти и наследства, за теглене на жилищни кредити и пренасяне на ново място. Очертават се неравностойни любовни връзки. В неделя ще успеете да се измъкнете от една отговорност, но бъдете сигурни, че ще налетите на друга, още по-тежка и дълготрайна. На 14-и вече сте си намерили мястото, но и конкуренцията сте предизвикали. Родените до 25 януари са в най-трудна позиция, особено ако са намерили работа и любов на едно място. На 15-и пазете фирмената тайна, еуфорията на деня ви прави невъздържани и обещаващи повече, отколкото можете да изпълните. В четвъртък до обед работата ви върви на шест, но след това е добре да се оттеглите от местата, в които се чувствате нежелани и неразбрани. Предстои неприятен петък, с повече отговорности и рискове. Не прекрачвайте с лека ръка ограниченията и личните си обещания. В петък вечер се намирате близо до важен източник на сила. Обадете се на спонсори, привличате вниманието с дарбите си. Предстои успешен уикенд, с пътувания и срещи.

Риби

20 февруари - 20 март

Основното оръжие на Рибите е умението да се “изхлузват”, когато стане напечено. Настоящият период обаче ви прави по-борбени и неотстъпчиви. Ще покажете острите си шипове, ще захапете и ще държите яко всяка възможност и шанс. Венера, Марс и Луна ще ви гледат в активен, ободряващ и изискващ аспект от знака на Скорпиона. На 11-12-и преминавате всяка преграда, вече не се страхувате, да направите завой в личната си политика, бизнес и любов. Разбирате се с две думи с тези, с които досега сте говорили безкрайно и нищо не се е променяло. Неделният ден дава възможност да застанете на старта на новия си живот, да се ожените, да започнете нова работа и да намерите спонсори от чужбина. На 14-15-и ще има зацикляне, връщате се към миналото, в отлив сте, силите намаляват. Не позволявайте да ви отнемат предимствата, дръжте здраво това, което сте постигнали, което сте придобили и получили. Неблагоприятно за сделки с имот. Прекараният ще сте вие.  В отложеното за 16-17-и ще има по-малко рискове, но и повече очи ще ви гледат и обсъждат. Време е да се събуди непукистът във вас, няма време за чакане, съдбата ви дава лост и опорна точка, с които може да повдигнете и разрешите тежък проблем. На 16-и всяко обвързване ви подчинява, но на 17-и си го връщате и убеждавате околните да ви служат.

http://www.monitor.bg

 


Сходни връзки

Седмичен хороскоп 11 - 19 септември | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди