изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:41 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.09.2010    
ВреметоПрез нощта облачността над страната ще продължи да се разкъсва и намалява. В Източна България ще духа до умерен северен вятър. Утре времето над западната половина от страната ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има все още над Източна България, но до края на деня на много места и там ще стане предимно слънчево. В Източна България ще остане и ветровито с до умерен северен вятър, който към края на деня ще отслабне. Максимални температури, в повечето райони, между 21° и 26°, в София около 22°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца и ще се задържи почти без промяна. В планините ще духа умерен, по старопланинското било до силен северен вятър. Ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има преди обяд над Източна Стара планина, а след обяд временни увеличения на облачността ще има над планините от Западна България. Максимална температура на 1200 метра около 16°, на 2000 метра около 9°.

По Черноморието ще има променлива облачност. Валежи не се очакват. Ще духа умерен северен вятър. Максимални температури на въздуха между 22° и 24°. Температура на морската вода 22-23°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 ВИЖТЕ ПО ГРАДОВЕ КАКВО ЩЕ Е ВРЕМЕТО В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ДНЕС И ДО СЛЕДВАЩИТЕ 10 ДНИ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.09.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди