изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:09 EEST
ИЗИДА СЪС СВОЯ ШКОЛА ПО МИНИ-ВОЛЕЙБОЛ И ВОЛЕЙБОЛ ЗА ПОДРАСТВАЩИ    
СпортВ момента се набират и деца за проекта на „Изида” ООД за мини-волейбол и за подрастващи.

Можете да запишете детето си в спортен комплекс „Младост” в градския парк, където ще получите повече информация. В момента се набират деца, съставят се списъци, за да може впоследствие да се оформят групи и да започнат пълноценни занимания. Спортната база, в която ще се провеждат тренировките е „УСШ”, в голямата зала, която остава със същото предназначение, но не и в същото състояние.
Освен добрите условия и ново спортно оборудване, които ще са осигурени, Изида разполага и с професионалист от близкото волейболно минало на град Добрич. Треньорът, който ще води заниманията е небезизвестният Петър Пенев, който беше в шестицата на ВК „Добруджа”, постигнал най-големия резултат в историята на волейбола в Добрич - вицешампионската титла през 1996-1997 г. в Елитната национална група.
Тренировките се предвижда да се водят 2 пъти седмично, таксата е определена на 30.00 лв./дете на месец. Много ще се държи на спортната култура на децата, както и на съзнателното им отношение към оборудването и  новата настилка в залата, на която трябва да тренират задължително само със спортни обувки за зала (подметката да не оставя следи (да е non-markable), обувките да се обуват в самата зала, за да не се внесат камъчета или други елементи отвън, които биха повредили настилката). Школата цели да възпитава децата не само със спортния дух, който волейбола като отборен спорт носи но и с поведение, присъщо на професионалните играчи – порядки преди, по време и след тренировка.
 


Сходни връзки

ИЗИДА СЪС СВОЯ ШКОЛА ПО МИНИ-ВОЛЕЙБОЛ И ВОЛЕЙБОЛ ЗА ПОДРАСТВАЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди