изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:43 EEST
ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ “ЗАЕДНО ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ”    
НовиниЗаключителната конференция по проект „Заедно за безопасността на регионите” ще се проведе на 22 и 23 септември в курорта Албена, съобщиха от общината в Добрич.

Проектът се осъществява от Община град Добрич в партньорство с град Сент Ерблен, Франция и Европейския форум за градска сигурност.
В конференцията ще вземат участие експерти от страна на партньорите по проекта, както и различни местни структури по осигуряване на безопасността и обществения ред в Добрич. Френският град-партньор ще бъде представен от заместник-кмета на Сент-Ерблен, отговарящ за превенцията и сигурността – Доминик Талдек, Директора на отдел безопасност и обществен ред – Ерик Фосемба и ръководителя на системата за видеонаблюдение на града – Филип Бургоан. Представителите на Европейския Форум за градска сигурност са координаторите на проекта Себастиан Спербер и Мей Сек.
По време на конференцията специалистите ще обобщят постигнатото по целите и задачите на проекта и ще обсъдят резултатите и направените изводи.
Целта на проекта бе осъществяване на междурегионално сътрудничество между Община град Добрич, град Сент Ерблен и Европейски Форум за градска сигурност с цел проучване, обмен на добри практики и ноу-хау. Проектът с обща стойност на проекта е 215 904,00 лв, е по оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 и се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България.
В резултат от извършените дейности по проекта „Заедно за  безопасността на регионите” се извърши проучване и анализ за повишаване на сигурността, превенция на риска и управлението на трафика в град Добрич, както и се изработи краткосрочен план за действие. Предложени бяха нови дългосрочни решения на проблемите, свързани с обезпечаване на безопасността на градската среда и управлението на трафика, в полезно и резултатно партньорство с полицията, обществените институции, съда и други заинтересовани местни страни.
 


Сходни връзки

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ “ЗАЕДНО ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди