изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:52 EEST
ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА ВЛЕЗЕ В ДЕСЕТКАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортГабриела Петкова попадна сред десетте най-добри състезателки на България по тенис при момичетата и момчетата до 10 години.

На Мастърса в София състезателката на Изида (Добрич) завърши втора в своята предварителна група. Тя записа две впечатляващи победи с по 6:0 гейма над Ванеса Петрова от пловдивския Локомотив и Тина Маркова от Варна. В решителната среща за първото място в групата Габи отстъпи с 2:6 гейма от представителката на домакините от клуб Дема Михаела Константинова. В заключителния турнир за годината в тази възрастова група право на участие имат 16-те най-добри деца в страната. Те бяха разпределени в 4 групи по 4 състезатели. Първите се класираха за финалната четворка, вторите в групите ще спорят от 5 до 8, третите от 9 до 13, а четвъртите - от 14 до 16 място. Така Габриела Петкова утре ще играе за разпределение на местата от 5 до 8 позиция, което е голям успех за добричкия тенис. 


 


Сходни връзки

ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА ВЛЕЗЕ В ДЕСЕТКАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди