изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:42 EEST
6 ПОБЕДИ ИЗСТРЕЛЯХА ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА ДО ТОП 5 НА БЪЛГАРИЯ. СЕСТРАТА НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА Е ВТОРА    
СпортТенисистката от Добрич Габриела Петкова се класира на пето място в Мастърса при 10-годишните

Състезателката на Изида записа общо 6 победи и 1 загуба на първенството по тенис, което се проведе на кортовете на Дема в София.  В срещите за разпределение на местата от 5 до 8 позиция днес Габи постигна три впечатляващи победи.

Последователно тя надделя над Сузана Каменова от Хасково с 6:4, Симона Георгиева от Хасково със 7:6 и над втората ракета на домакините Розалина Юсева от Дема с 6:1. Шампионка стана Михаела Гаджева от Пазарджик. Втора се класира сестрата на Сесил Каратанчева - Габриела от ЦСКА, а трета стана Сара Маздрашка от СТК. 

Припомняме Ви, че Габриела Петкова попадна сред десетте най-добри състезателки на България, след като в първия етап на Мастърса (предварителните групи) записа две впечатляващи победи с по 6:0 гейма над Ванеса Петрова от пловдивския Локомотив и Тина Маркова от Варна. В решителната среща за първото място в групата Габи отстъпи с 2:6 гейма от представителката на домакините от клуб Дема Михаела Константинова. В заключителния турнир за годината в тази възрастова група право на участие имат 16-те най-добри деца в страната. Те бяха разпределени в 4 групи по 4 състезатели. Първите се класираха за финалната четворка, вторите в групите ще спорят от 5 до 8, третите от 9 до 13, а четвъртите - от 14 до 16 място.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

6 ПОБЕДИ ИЗСТРЕЛЯХА ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА ДО ТОП 5 НА БЪЛГАРИЯ. СЕСТРАТА НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА Е ВТОРА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
6 ПОБЕДИ ИЗСТРЕЛЯХА ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА ДО ТОП 5 НА БЪЛГАРИЯ. СЕСТРАТА НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА Е ВТОРА
Автор: Anonymous да 2010-09-24 @ 09:12 EEST

Браво,Габи!

           Честито,радваме се и се гордеем с теб!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди