изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:05 EEST
Кортежът на Първанов предизвика катастрофа?    
НовиниНяма пострадали, от президентството отричат. Три коли от ескорта на президента са предизвикали катастрофа край Ловеч, съобщи БНР, цитирайки свидетели. Колите от президентския кортеж са преминели в насрещното движение и са блъснали бус, съобщи  националното радио. Катастрофата е станала на разклона за ловешкото село Малиново, съобщи Агенция Фокус.  

 Според тях свидетел на катастрофата пресрещна журналисти на центъра на Севлиево, където днес президентът Първанов присъства на тържествата по повод 430 години от обявяването на Севлиево за град. Обвиненията бяха, че кортежът на президента е карал в насрещното платно, при което бус е отбил и се блъснал в мантинелата. От прессекретариата на държавния глава отрекоха за пътнотранспортното произшествие. Тяхната версия е, че три коли са карали в насрещното движение, втората кола е тръгнала да изпреварва, но когато е видяла кортежа на президента отсреща, се е върнала назад и е ударила задната кола. В момента участниците в произшествието дават обяснения в полицията. Пострадали няма.
АСН
 


Сходни връзки

Кортежът на Първанов предизвика катастрофа? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди