изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Днес ще доста по-реалистични и може би по-търпеливи. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите, днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции.
ТЕЛЕЦ - Добре е да не взимате прибързани решения, може би не разсъждавате във вярната посока. На днешния ден е твърде възможно да се заблудите. Отделете време да анализирате чувствата и постъпките си.
БЛИЗНАЦИ - Не е ден, в който трябва да вземате важни решения, ще сте доста непрактични. Възможно е да възникнат и финансови затруднения. Бъдете по-предвидими и не толкова раздразнителни.
РАК - Умът ви ще е пъргав и услужлив, но може да си направи някои шеги с вас, така че не се доверявайте прекалено на интелектуалните си преценки. Ще ви привличат интересни и нестандартни идеи.
ЛЪВ - Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен поглед за това, което трябва да свършите.
ДЕВА - Днес ще имате нужда от повече свобода на действие. Няма да е трудно да направите впечатление, трябва ви малко по-голяма доза самоувереност. Сега е моментът да разпространите идеите си.
ВЕЗНИ - Малко напрегнат е днешният ден, твърде вероятно е всичко да ви дразни. Опитайте се да намерите вътрешната си равновесна точка и може би нещата ще потръгнат по-добре.
СКОРПИОН - Добре е да се вслушвате по-внимателно в онова, което ви казват околните. Днешният ден е за сътрудничество, така че се опитайте да сте по-търпими към грешките на другите.
СТРЕЛЕЦ - Много натоварен ден ви очаква. Ако сте добре организирани, ще успеете да преизпълните задачите си и дори ще питате за още. Не се преуморявайте, здравето ви не е съвсем желязно.
КОЗИРОГ - Ще се чувствате енергични и бодри, макар че няма да сте настроени на работна вълна. Е, разбира се, чувството ви за отговорност ще надделее, но желанието ви да се откъснете от рутината няма да ви напусне.
ВОДОЛЕЙ - Днес лесно могат да ви развалят настроението. Мислете повече как да запазите вътрешното си равновесие и не се поддавайте на провокации от страна на колегите.
РИБИ - Ще имате доста ангажименти. Не се разпилявайте между множество неща, степенувайте задачите. Желанието ви да помогнете на всички е похвално, но трябва да намерите време и за собствените си задължения.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди