изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:31 EEST
ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ ОТНОВО БИЕ ЗА ХОФ    
СпортЧетвърта победа в немското първенство по борба постигна добричлията Драгомир Стойчев.

В среща от петия кръг той надделя с 3:0 части над Радослав Доблиновски в кат. до 96 кг в свободния стил, а отборът му от град Хоф постигна домакинска победа с 23:15 над Талхайм.
„Успехът е изключително ценен за мен, тъй като се справих със съпротивата на борец, който тази година е бронзов медалист от Гран при Дортмунд. До момента имам 4 победи от 5 мача, като всички в отбора сме изключително доволни от победата, защото беше задължителна за нас. Съперникът ни бе много неудобен и това прави успеха още по-сладък. Лошото за мен е, че от федерацията ми съобщиха, че нямат възможност да финансират участието ми на световното първенство по борба за студенти, което ще бъде в края на октомври в Торино. Имат средства само за трима състезатели”, заяви Драгомир Стойчев.  
Той разказа още, че в първия кръг на Бундеслигата е постигнал победа над брат му на Доблиновски, който се състезава за отбора от Берлин.
На 2 октомври съставът на Хоф гостува на тима на Маркнойкирхен, в който играе добричлията Светослав Люцканов. Така зрителите в залата ще станат свидетели на добруджанско дерби в кат. до 96 кг., в което Драго ще се изправи срещу бившия си съотборник в Добруджански юнак. Ден по-късно Стойчев и компания посрещат борците на Нюрнберг. В класирането начело е Бургхаузен. Хоф заема седмо място, а  Маркнойкирхен засега заема последната десета позиция. 

Още спорт в centersport.org


 


Сходни връзки

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ ОТНОВО БИЕ ЗА ХОФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди