изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:56 EEST
КАРИКАТУРИСТ НАРИСУВА СИМВОЛА НА ДОБРИЧ    
НовиниКампанията „Избери символа на твоя град” продължава с фотоконкурс във Facebook

Двайсет и седемте символи-победители от кампанията „Избери символа на твоя град”, избрани с гласовете на 19 257 българи, вече са нарисувани от известния карикатурист Ивайло Нинов. От вчера те могат да се видят в първата онлайн изложба на адрес: http://simvoli.hitarpetar.bg.   Припомняме, че кампанията „Избери символа на твоя град” се проведе от 15 юли до 15 август 2010 г. В нея всеки имаше възможност да гласува за емблемата на своето населено място - не само припознатите местни забележителности, но и забавни и оригинални предложения с чувство за хумор. За символ на Добрич бе избран паметникът на Хан Асхпарух.
Поради големия интерес организаторите са решили националната кампания „Избери символа на твоя град” да продължи с фотоконкурс в социалната мрежа Facebook. В него  феновете могат да участват с авторски снимки на тема „Аз и символът на моя град”. Всеки може да разкаже със снимка и текст към нея, история, спомен, преживяване, свързани със символа на града. Конкурсът вече набира скорост със над 200 публикувани снимки от фенове. Всеки може да се включи в конкурса до 30 октомври, когато победителят в него ще получи фотоапарат Nikon, за да продължи да пази символите на своя град. Стъпките за участие във фотоконкурса са да се посети facebook страницата на HitarPetar.bg, да се стане фен на страницата, да се публикува на стената на страницата ваша авторска снимка, направена с фотоапарат или с мобилен телефон. По желание може да се добави текст, за да споделите история, спомен, преживяване, свързани със символа на града. Може да се направи линк към снимката на собствения Facebook профил или да бъде изпратен на приятели, които да го подкрепят. Авторът на снимката, харесана от най-много хора във Facebook, ще получи наградата – фотоапарат Nikon, за да запази спомените от своя град.
 


Сходни връзки

КАРИКАТУРИСТ НАРИСУВА СИМВОЛА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди