изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:05 EEST
ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ    
Новини13-годишната Галина Борисова Радева от добричкото село Овчарово роди вчера момченце в Многогопрофилната болница за активно лечение, научи НДТ. Момичето било прието в АГ-сектора на лечебното заведение в ранните часове на деня, бебето се появило на бял свят в 4.10 часа.

Галя била придружавана от майка си, носела със себе си акта си за раждане. Според началника на сектора д-р Трифон Йорданов, 13-годишната е родила по нормален начин, без усложнения. Бебето е с тегло 3 100 грама, 49 сантиметра дълго. Майката каза, че ще го кръсти Борис. Вчера и тя, и новороденото бяха добре, момченцето сучеше нормално.

Галя има пет братя и сестри, тя а най-малкото дете в семейството. Майка й - също Галя, е на 42 години, а баща й Борис на 46. И двамата са безработни. Младата родилка споделя, че никога не е ходила на училище. Относно бащата на бебето отговаря несвързано. Става ясно, че е имала месечен цикъл само веднъж. Втория месец изобщо не й дошло, защото вече била бременна. Момичето споделя, че е ходело на консултации при лекар в Добрич. Галя е категорична, че няма да даде бебето си в дом. Родителите й обаче не я искали у тях и не знае къде ще се прибере след като я изпишат от болницата. Нито с какви средства ще издържа себе си и детето.

Това е най-малката ни родилка от началото на годината, казаха работещи в АГ-сектора. И припомниха, че рекордьорка е 12-годишна, която роди преди няколко години. Иначе за тях родилките на по 15 години са почти ежедневие... НДТ

 


Сходни връзки

ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ
Автор: Anonymous да 2010-09-30 @ 10:03 EEST
Поредното цигане което ще поеме българския данъкоплатец.
ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ
Автор: Anonymous да 2010-09-30 @ 17:52 EEST

М Дааааааааааа!

 

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди