изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:48 EEST
ФЕНОВЕТЕ НА КАЛИАКРА ОБЕЩАХА ПОДКРЕПА В ДОБРО И ЗЛО    
СпортПривържениците на Калиакра обещаха да създават необходимата атмосфера във всеки мач, за да мотивират своите любимци и да им помогнат да побеждават.

Около 50 от най-верните фенове присъстваха на организираната среща с отбора, която се състоя днес в конферентната зала на стадиона.

Тимът бе представян от президента Венци Василев, административния директор Красимир Тодоров, треньора Филип Филипов, капитана Иван Райчев, треньора на вратарите Добрин Добрев и футболистите Светльо Петров и Данчо Господинов. Те изслушаха препоръките и забележките на феновете и отговориха на техните въпроси. Наставникът на каварненци обясни, че десетото място в класирането е съвсем реално за неговия тим и никой не бива да очаква чудеса от футболистите.
На срещата присъстваха също председателят на фенклуба Васил Харизанов и дясната му ръка Румяна Щерева. Привържениците се обединиха около мнението, че всеки може да вика за даден отбор само когато побеждава. Те обещаха да създадат необходимата организация и да демонстрират своята подкрепа още в следващия мач срещу Академик. Освен това заявиха, че ще бъдат с отбора както в хубавите, така и в лошите моменти.

 


Сходни връзки

ФЕНОВЕТЕ НА КАЛИАКРА ОБЕЩАХА ПОДКРЕПА В ДОБРО И ЗЛО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди