изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:05 EEST
ФЕСТИВАЛ ДАДЕ СРЕЩА НА МЛАДЕЖИ ОТ ТРИ КОНТИНЕНТА В ДОБРИЧ    
НовиниВ последните дни на септември Международен институт по мениджмънт проведе младежки фестивал за късометражни филми и фотография по теми за устойчиво развитие. В рамките на два дни младежи от три континента се събраха в Добрич, за да представят резултатите от труда си, постигнати след обучението, проведено в рамките на същата програма през април 2010 г. Събитието е част от проекта "Устойчиво развитие през погледа на младежта", финансиран от Европейската комисия по програма "Младежта в действие".

Компетентно жури, съставено от представители на партньорските организации, отличи най-изразителните творби и награди най-успешните творци. Организаторите с гордост съобщават, че освен участниците в проекта, събитието събра и аудитория от над сто души. Снимки от цял свят, пресъздаващи вижданията на младежите по наболели обществени проблеми, показващи примери за добри практики и отразяващи надеждите на новото поколение за по-добро бъдеще са подредени в изложба във фоайето на Висше училище Международен колеж.
Вече почти година Международният институт по мениджмънт развива дейности по този амбициозен проект, който се стреми чрез неформално обучение да мотивира младежите да изрязват позициите си относно предизвикателствата на устойчивото развитие в глобален мащаб и да развие познанията и уменията им да комуникират идеите си чрез визуални средства като фотографията и кинематографията.
 


Сходни връзки

ФЕСТИВАЛ ДАДЕ СРЕЩА НА МЛАДЕЖИ ОТ ТРИ КОНТИНЕНТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.62 секунди