изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:47 EEST
ГДБОП нахлу в печатница за фалшива валута    
Ред и сигурностТрима души са задържани при съвместна специализирана операция на ГДБОП, „Сикрет сървис", ОД на МВР Габрово, РПУ Казанлък. Те са се занимавали с производство и разпространение на фалшиво евро и фалшиви долари. Задържането е станало в момент на сделка за 50 000 фалшиви евро и 10 000 фалшиви долара, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От месеци наблюдаваме тази група, каза вътрешният министър. По думите му след осъществяване на сделка днес е задържан Димитър Михайлов, на 24 години, криминално проявен за грабежи.

Сделката се е осъществила в близост до град Шипка, Казанлък. Задържани са също Марин Христов, на 25 години, и Иван Дочев, на 43 години, който е криминално проявен за взломни кражби и използване на фалшиви регистрационни табели за МПС, каза Цветанов.

Проверяват се четири адреса в Габровско и пет адреса в Казанлъшко - три в Казанлък и два в село Долно Сахране. В Долно Сахране в една от къщите, са намерени печатната машина с всички заготовки за долари и евро и съответните водни знаци и всичко, което е свързано с изработването на фалшивите евро и долари.

„Това е една изключително добра операция с нашите партньори от САЩ за предотвратяване на печатането и разпространението на фалшива валута", коментира Цветанов. http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

ГДБОП нахлу в печатница за фалшива валута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди