изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 20:09 EEST
Станишев определи формулата на успеха    
ПолитикаТри основни акцента в политиката на БСП във връзката с предстоящите избори открои лидерът на партията Сергей Станишев по време на пресконференция, дадена в Пловдив, след проведено национално съвещание, предаде Фокус.


За формулите за успеха при следващите избори Станишев изтъкна работата във връзка с политиката на партията и среднострочната визия, с която излиза БСП, за това каква държава искаме да имаме, обсъдена по време на съвещание "България – 2020 – европейска социална държава".

В тази връзка предстои и конгрес като най-важните теми ще бъдат местната политика и регионалното развитие, селското стопанство и здравеопазването. Тъй като там колапсът е пълен.

Вторият акцент е организационното състояние на БСП по места – има сериозен напредък по създаването на нови организации и привличане на нови членове, каза Станишев.

И третото е коалиционната политика, която трябва да има ясна основа, за да се спре походът на ГЕРБ към овладяването на всички институции.

Имената на Стефан Данаилов и Ивайло Калфин като кандидати за президент на следващите избори не са обсъждани на политическо ниво и кръгът от кандидатурите не се ограничава с тях.

БСП води разговори и с президента относно подкрепа на неговия проект. Според Станишев, не е важно като бройка колко са кандидатите от дадена партия.

Относно вота на недоверие лидерът на БСП заяви, че ако днес има народен вот, свързан със здравеопазването, той ще успее, тъй като 41% ще го подкрепят, а 32% не. http://kafene.net/

 


Сходни връзки

Станишев определи формулата на успеха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди