изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:19 EEST
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕНЯ НА БУДИТЕЛИТЕ    
Култура11 октомври е крайният срок за участие в Националния литературен конкурс за стихотворение, разказ, есе на тема "Духът на българина", посветен на Деня на народните будители - 1 ноември. Надпреварата се организира от Министерство на образованието, младежта и науката, Национален дворец на децата, Регионален инспекторат по образованието в Силистра, община Силистра, Център за работа с деца.

В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас, разделени в три възрастови групи. Основната идея те могат да интерпретират и чрез темите: "Будителите /величие на националните ни герои/" и "Моят свят /доброто и красивото у съвременниците ни/" . Творбите се изпращат на адрес: Силистра 7500, ул. " Симеон Велики " № 135, пк. 123, Център за работа с деца. Официалната награда по награждаването ще се състои на 29 октомври. Най-добрите творби ще бъдат публикувани в детския сборник "Свят".
 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕНЯ НА БУДИТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди