изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:53 EEST
АКТУАЛИЗИРАХА ПРИВАТИЗАЦИОННАТА ПРОГРАМА НА БЕЛИЯ ГРАД    
НовиниГодишната програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост, бе променена с решение на Общинския съвет в Балчик.

 Сред имотите, които общината има намерение да продаде, бяха добавени две вилни места с площ 864 кв.м. и 411 кв.м. Те са във вилните зони „Сборно място” и „Момчил”.
Съветниците промениха и раздел ІІІ В „Имоти, върху които Община Балчик има намерение да учреди право на строеж”, добавяйки общо 5 парцела с площ между 350 и 683 кв.м. Парцелите са включени в кадастралната карта на село Оброчище.
Предвижда се също общината да продаде чрез публичен търг общински имот в района на вилна зона „Сборно място” с площ 864 кв.м.  Одобрена е начална цена на имота в размер на 51 840 лева без ДДС. Предстои провеждане и на публично оповестен конкурс за отстъпено право на строеж за изграждане на жилищни сгради в пет поземлени имота в квартал „Младост” на село Оброчище. Местният парламент определи и право на участие в конкурса да имат само физически лица с адресна регистрация в населеното място. С предимство ще се ползват кандидатите, абонати на дружествата за доставка на вода и електричество. Всеки от кандидатите може да участва само за един имот.
Общинският съвет е дал съгласие за отдаване под наем на части от имоти - публична собственост, за поставяне на рекламно-указателни табели по улиците „Приморска”, „Черно море” и Дунав” в Балчик, по пътя за Албена и по стълбовете за улично осветление до курорта. Частите от зелени площи и тротоари, върху които ще се поставят табелите, трябва да се отдадат под наем за 5 години и след провеждането на публично оповестен конкурс.
 


Сходни връзки

АКТУАЛИЗИРАХА ПРИВАТИЗАЦИОННАТА ПРОГРАМА НА БЕЛИЯ ГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди