изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:04 EEST
ИЗПИТВАТ ЗА ШОФЬОР ПРЕД КАМЕРА    
НовиниОт 1 октомври и в Добрич теоретичният и практически изпит кандидат-шофьорите полагат пред камери, каза за НДТ ръководителят на областното звено на Автомобилна администрация Стефан Милев. "Разполагаме с една оборудвана зала за провеждане на теоретичен изпит, а тримата изпитващи инспектори имат камери, които се монтират в колите при практичен изпит" - поясни Милев.

Той добави, че записите от изпитите се пазят една година за разследващ контрол. "Целта на въвеждането на камери е да се прекъсне порочната традиция за купуване на шофьорски книжки. Бих искал да отбележа, че камерите са закупени със средства на автомобилната администрация, а и държавната такса за изпитите не се променя, така че няма основания за увеличаване на шофьорските курсове" - добави още Милев. Мераклиите да се сдобият с най-масовото свидетелство за управление на автомобил - любители или т. нар. категория "В", плащат 10 лв. такса за теоретичен изпит и още 10 лв. за практически, плюс банковите такси по превода на сумите.
 


Сходни връзки

ИЗПИТВАТ ЗА ШОФЬОР ПРЕД КАМЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди