изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:51 EEST
ПРОГРАМА НА ЕВРОДЕПУТАТА ИЛИЯНА ЙОТОВА В ДОБРИЧ    
Новини

На 6 и 7-ми октомври Илияна Йотова, евродепутат от групата на S&D и Младежкото Обединение и БСП – на град Добрич ще реализират проект „ДНИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА МЛАДЕЖКА АКТИВНОСТ” – ДОБРИЧ’ 2010г.



Програма

6- ти октомври

От 10 до 16 часа  пред площад  „Свобода” ще бъдат раздавани информационни материали за дейността на Европейския парламент и младежките европейски програми за кандидатстване.

Младите социалисти ще анкетират младежи от града във връзка с провежданата политика от страна на община Добрич, централната изпълнителна власт и институциите на ЕС. 

7- ми октомври

От 17.30 часа в Международния колеж (зала №205 ) ще се проведе обучителна среща по програма „Младежта в действие”, където ще бъдат обсъдени актуални тенденции и кандидатстване по европейски проекти, както и начините за тяхното финансиране.  Основните цели на обучението са:

  • да даде възможност на участниците да обменят идеи и опит в реализацията на младежки инициативи на местно, национално и международно ниво;

 

  • да помогне участниците да придобият умения за формулиране на идеите си и разписването им в конкретни проектни предложения;

 

  • да предостави практичеки насоки за разписване на идеи във формуляра  за кандидатсване по Младежки инициативи;

На 8 - ми октомври Илияна Йотова, евродепутат от групата на S&D ще проведе поредица от срещи в град Добрич, по покана на общинската организация на Българската социалистическа партия. 

12.00 часа – В община град Добрич евродепутата ще се срещне с зам. Кмет „Хуманитарни дейности”  Камелия Койчева, където ще бъдат обсъдени идеи  за съвместни дейности

12.30 часа -  В художествената галерия Илияна Йотова ще открие началото на учебната година на училищните европейски клубове в града.

13.30 часа – В клуба на БСП в град Добрич Илияна Йотова ще се срещне с Младежката организация на БСП. Срещата е озаглавена - „БСП – единствената алтернатива”

Пресконференция

15.00 часа – Среща с пленума на БСП град Добрич

 


Сходни връзки

ПРОГРАМА НА ЕВРОДЕПУТАТА ИЛИЯНА ЙОТОВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди