изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:20 EEST
ВМРО: Опит за политически рекет е проявата на „Атака” в парламента    
ПолитикаСофия. Политическо търгашество и опит за натиск върху правителството е демонстрацията на парламентарната група на „Атака” днес в Народното събрание с тениски с надпис от кампанията на ВМРО „Не на Турция в ЕС”. Това се посочва в позиция на ВМРО.


От партията питат къде беше Волен Сидеров преди два дни, когато турският министър-председател Ердоган беше на посещение в София. „Задаваме си въпроса дали днешната артистична проява не е продиктувана от елементарен опит за политически рекет по време на обсъждането на вота на недоверие към правителството. Припомняме, че ВМРО и ТВ „СКАТ” три месеца събираха подписи и близо 330 хиляди души подкрепиха искането за референдум срещу турското членство в ЕС. Предлагаме на „Атака” вместо с тениски да подкрепят каузата с реални политически действия. Само така тази партия може да докаже, че е искрена в своите ефектни политически жестове. Нека нейните народните представители убедят своите партньори от ГЕРБ първо да насрочат обсъждане на искането за референдум, както е по закон, и второ – да убедят управляващите да гласуват „за” провеждането на такъв референдум. И накрая, ясно да заявят на премира: Или референдум, или край на подкрепата за правителството”, се посочва още в позицията на ВМРО.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

ВМРО: Опит за политически рекет е проявата на „Атака” в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди