изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:06 EEST
ПРИЕМАТ ПРОЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА ЗА ПЧЕЛАРСТВО    
НовиниПрием на проекти по Националната програма по пчеларство започва от 15 октомври до 15 ноември 2010 г., съобщиха от земеделското министерство.

Съгласно одобрената програма проектите се приемат в Дирекция „Животновъдство” на Министерство на земеделието и храните, към която работна група ще изготвя  становище за всеки проект. Националната програма по пчеларство за тригодишния период 2011-2013 година бе одобрена с решение на ЕК от 14.09.2010 г.
По Мярка „Техническа помощ за пчелари и сдружения на пчелари” на Програмата е предвидено финансиране на обучение на обучаващи, разработване, отпечатване и разпространение на практическо ръководство за „Добри пчеларски практики”, популяризиране на български пчелни продукти, както и биологично произведени такива.
В рамките на една финансова година кандидатът има право да кандидатства еднократно по всеки един от секторите на мерките по Програмата. В рамките на една финансова година кандидатът няма право да подава второ заявление за подпомагане по мярка и сектор, по който през същата година има подадено и одобрено заявление за подпомагане и сключен договор (включително, ако първото заявление е в процес на разглеждане).
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ПРОЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА ЗА ПЧЕЛАРСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди