изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:08 EEST
ДОБРУДЖА С МИНИМАЛНА ЗАГУБА НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА    
СпортХандбалистите на Добруджа загубиха първата си среща от втория кръг в турнира за Купата на Европейската хандбална федерация.

Възпитаниците на Георги Андреев отстъпиха само с два гола разлика - 27:29, на Хандбал Еш в Люксембург. На полувремето добричлии са водили с 13:12 гола, но домакините са обърнали резултата в своя полза през втората част.

С най-голям принос за успеха на състава от Великото Херцогство са Шрьодер и Болало, които са реализирали съответно по 7 и 6 гола. Голмайсторът на добруджанци Росен Колев е забил 7 попадения в съперниковата врата. С 6 гола се отчел Чивийски, а с 5 - Димитров.  Двубоят е бил ръководен от италианска съдийска бригада и се е играл пред близо 500 души. Утре е срещата реванш. За следващата фаза на турнира вече са се класирали следните отбори: Цървена звезда (Сърбия), Пелистер 08 (Македония), Металопластика Зорка Керамика (Сърбия), Хаукар (Исландия), Алингсас (Швеция), Крас Волендам (Холандия), Ахоел Ришон Ле Зион (Израел), Бешикташ (Турция), Порто Виталис (Португалия),Брегенц (Австрия), Металург (Македония), Драмен (Норвегия), Борац М:тел Баня Лука (Босна и Херцеговина).

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА С МИНИМАЛНА ЗАГУБА НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди