изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:32 EEST
ОТБОРЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО НАПУСКА "В" ГРУПА?    
НовиниФутболният тим на Спортист (Генерал Тошево) е пред отказване от участие в първенството на Североизточната "В" група.

"На 90 процента съм сигурен, че мъжкият отбор прекратява участието си в първенството. Вече три месеца момчетата не са взимали пари и затова не искат да играят. От четири кръга играем с юношите и затова падахме с по 5:0. В неделя дойдоха само четири момчета и поради тази причина не пътувахме за Белица и загубихме служебно", сподели за НДТ треньорът на Спортист Светозар Джилянов. Днес кметът на Генерал Тошево има среща с бизнесмени, като целта е да се осигурят нужните средства за отбора. 

 

 


Сходни връзки

ОТБОРЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО НАПУСКА "В" ГРУПА? | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОТБОРЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО НАПУСКА "В" ГРУПА?
Автор: Anonymous да 2010-10-12 @ 22:28 EEST
Е, Джиляне къде са тези, които ти повярваха? Нали беше много силен! Това са хора, които явно не те помнят какъв боклук си беше и преди, но тогава имаше АПК-а и много футболисти! С общи усилия УСПЯХТЕ да провалите или по-скоро затриете спорт, който винаги го е имало в Ген. Тошево? Голям мисионер излезе! Дано Йорго се отърси от интригите ти! Той беше първият който ти повярва! Евална, ти си постигна целта!!! На УС трябва да им е ясно, че с външни хора нищо не става!    
ОТБОРЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО НАПУСКА "В" ГРУПА?
Автор: Anonymous да 2010-10-13 @ 20:32 EEST
Очакваше се. С некадърници и интриганти далеч не се стига! Не зная защо още кмета им се вързва и занимава измислените бизнесмени! Не че самият кмет не може да стане спонсор, достатъчно земя си купи възползвайки се от служебното си положение! Жалко, много жалко за момчетата, който години наред даваха всичко от себе си и сега един интригант като Джиляна унищожи всичко!!! 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди