изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:44 EEST
Трактора щял да гази ”милиционерския диктат”    
ПолитикаАлексей Петров постави условие, за да влезе в политиката и то е да се структурират нещата на екипен, експертен принцип, заяви лидерът на РЗС Яне Янев. Алексей Петров (известен с прозвищата Трактора и Октопода - бел.ред.) симпатизира определено на идеята на РЗС за нова Конституция, добави пред журналисти в парламента Яне Янев.

Вчера той дълго разговаря с Петров, който вече е под домашен арест. Срещата се състоя по искане на Алексей Петров, като самият той заяви, че другата седмица ще говори пред журналисти.

След това Янев съобщи, че е предложилил на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред и той изразил готовност да се включи в него.

По думите на Янев, Петров е поискал от РЗС да се създадат експертни съвети от професионалисти, в които да участват и хора от ГЕРБ, "Атака" и Синята коалиция, стига да са с дясно консервативно мислене и да имат достатъчно солиден експертен капацитет, предаде БТА.
Лидерът на РЗС каза, че засега няма да предлагат ръководна позиция на Петров.

"Петров смята, че няма време за губене и тези екипи трябва да започнат да се изграждат час по-скоро, защото те са в противовес на едноличния режим на сегашното управление на ГЕРБ и на милиционерския диктат на Цветан Цветанов", коментира още Янев, цитиран от БГНЕС.

Междувременно съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов отказа да коментира желанието на Петров да влезе в политиката. dir.bg

 


Сходни връзки

Трактора щял да гази ”милиционерския диктат” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди