изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:53 EEST
КУЧЕТА ИЗРОВИЛИ СКЕЛЕТА КЛАЙ ОДЪРЦИ    
Ред и сигурностБездомни кучета изровили скелета, който полицията откри край Одърци, научи НДТ. Както вече съобщихме, скелетът с части от дрехи по него, е намерен вчера в землището на добричкото село. Открит е на около 20 метра от спирката на разклона за Одърци. На скелета се натъкнала жена, която разхождала кучето си в околността. Тя споделила за страшната находка със съселяни, които се обадили във Второ РПУ.  Около 16.30 часа пристигнали криминалисти, действията им продължили до към 20.30 часа.



По скелета почти нямало дрехи, нямало обувки, всичко било изгнило, разказаха запознати. Те са почти убедени, че трупът е на мъж. Споделиха още, че черепът бил видимо пукнат.
Изпратен е материал за ДНК-експертиза в Института по криминалистика и криминология в МВР, който по безспорен начин да докаже кое е лицето, каза за НДТ директорът на добричката полиция комисар Стефан Йончев. В ОД на МВР очакват резултатите от още една ДНК-експертиза - на скелет, открит през юли в кладенец край генералтошевските села Сираково и Великово.
Подробности очаквайте в печатното издание на НДТ в понеделник.

КРИМИНАЛИСТИ ОТКРИХА СКЕЛЕТ КРАЙ СЕЛО ОДЪРЦИ

 


Сходни връзки

КУЧЕТА ИЗРОВИЛИ СКЕЛЕТА КЛАЙ ОДЪРЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди